Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markizák z Telerána na nepoznanie: Takto vyzeral pred 19 rokmi!

Teleráno Zobraziť galériu (4)
Teleráno

BRATISLAVA – Pohľad na neho vás dostane! Na sociálnej sieti Facebook sa v týchto dňoch vo veľkom rozmohla výzva, ktorá nabáda ľudí, aby si zverejnili vlastnú fotografiu z detstva. A tomuto trendu podľahli aj niektoré známe osobnosti, ktoré zverejnili svoje portréty z minulosti. Jednou z nich je aj markizácky redaktor a dramaturg Telerána Štefan Šprocha (37), ktorý ukázal záber z roku 1998. Pozrite, ako vyzeral pred 19 rokmi!

Manžel markizáčky Andrey Šprochovej Štefan Šprocha, ktorého diváci poznajú tiež z televíznych obrazoviek ako redaktora a dramaturga Telerána, v týchto dňoch zverejnil v rámci facebookovej aktivity svoju fotografiu z mladosti.

Markizák sa rozhodol ukázať  záber z roku 1998, kedy mal sladkých osemnásť rokov. Odetý v obleku s motýlikom, bez fúzikov, s hladkou pleťou, s veľkým három na hlave a  bez výrazných okuliarov by ho spoznal zrejme iba málokto. „Vtedy som bol veľký fanúšik Beverly Hills 902 10 a mojím vzorom bol Dylan,“ vysvetľoval Šprocha svojim kamarátom dôvod jeho zvláštneho účesu. Pri pohľade na neho s takýmto három sa mnohí z vás určite pousmejú a možno v ňom naozaj uvidia Dylana...

Viac o téme: TeleránoŠtefan Šprocha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu