Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najväčší klamár slovenského šoubiznisu: Tomuto už netreba veriť ani slovo!

Reza Givili Zobraziť galériu (6)
Reza Givili

BRATISLAVA - Takúto dramatickú zápletku by nevymyslel ani Shakespeare. Exfarmári Božka Candráková (37) a Reza Givili (33) už zjavne nevedia, čo so sebou. Minimálne teda kontroverzný Iránec, ktorý si za posledné obdobie, ľudovo povedané, „nas*al do huby“ už niekoľkokrát. A evidentne si to uvedomil aj on sám.

Ako to s ich vzťahom je, už nemá šajnu ani Pán Boh. Kým ešte 12. februára pár priznal, že je rozídený a blondínka zúrila na všetky ženy, ktoré sa po jej partnerovi zrazu vrhli, už o deň nato bolo všetko inak. „Ľúbim ju, sme spolu. Čím viac rozídeš, tým viacej ľúbiš,“ prekvapil Reza rýchlym zvratom na svojom profile.

10. marca sa však situácia opäť obrátila a Iránec poriadne šokoval všetkých fanúšikov. Priznal totiž, že s Božkou už vyše mesiaca pár netvorí a keď tvrdil, že sú spolu, klamal. „Viem, že už je to trápne. 10-krát som napísal, že sme s Božkou spolu, potom som zasa vymazal,“ priznal Givili, pričom sa snažil hodiť vinu na záujem médií. Paradoxom pritom je, že keby on sám zo svojho vzťahu nevytvoril hotovú kovbojku a nerieši ho verejne, nikto by o ňom nemal ani poňatia a nemusel o ňom diskutovať.

Reza však všetky informácie o svojom partnerskom živote s Božkou písal verejne. V príspevku tiež priznal, že s Candrákovou už pár netvoria. „Nie sme spolu vyše mesiac, kamaráti sme zostali. Už je medzi nami dávno definitívny koniec a chcem začať nový život. Nehľadám frajerku a už ani nechcem. Zatiaľ chcem žiť sám a mať svätý pokoj,“ dušoval sa Iránec, ktorý priznal, že klamal. A hoci sa z „úprimného“ statusu mohlo zdať, že bývalý farmár povedal konečne pravdu, všetko je opäť inak. Už po šiestich dňoch sme „pravdovravný“ príspevok na jeho profile nenašli, a tak je jasné, že ho znovu raz vymazal.

Na sociálnej sieti však momentálne svieti romantická fotografia spálne s niekoľkými sviečkami. „Maličkosť som pripravil. Lebo ľúbim ju,“ napísal k snímke. „To je pre Božku?“ pýtali sa prekvapení fanúšikovia. „Jasné, že pre Božku,“ odpísala im Miriam Pribanič, ktorá je Giviliho kamarátkou z Farmy.  Dvojica je teda evidentne opäť spolu. Reza by si však mal v budúcnosti svoje vyjadrenia dobre premyslieť. Niet sa čo čudovať, že vďaka komédii, ktorú zo svojho vzťahu s Candrákovou vytvoril, pôsobí teraz na ľudí ako čistý klamár a nikto už nevie, čomu má veriť. 

Viac o téme: Reza GiviliBožena Candráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu