Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Studenková a Kostka: Po pohrebe herečkinej mamy išli od seba!

Zdena Studenková a Braňo Kostka po pohrebe herečkinej mamy. Zobraziť galériu (12)
Zdena Studenková a Braňo Kostka po pohrebe herečkinej mamy.

BRATISLAVA – Prežíva najťažšie chvíle v živote! Herečka Zdena Studenková (62) minulý týždeň prišla o svoju mamu Gertrúdu (†83), ktorá bola niekoľko dní hospitalizovaná v Národnom onkologickom ústave. Žiaľ, lekári ju nezachránili a v stredu pred obedom ju umelkyňa a jej rodina vyprevadili na večnosť v bratislavskom krematóriu. Na pohrebe nechýbala Studenkovej dcéra Simona, ani jej partner Braňo Kostka. Po obrade však nasledovala nečakaná situácia. Herečka a dirigent išli od seba...

Len pred šiestimi rokmi prišla herečka Zdena Studenková o otca a teraz sa opäť musela vyrovnávať s obrovskou stratou. Včera sa totiž naposledy rozlúčila v bratislavskom krematóriu so svojou milovanou mamou Gertrúdou, ktorá skonala pred pár dňami v Národnom onkologickom ústave, kde bola hospitalizovaná.

Na civilnom pohrebe, ktorý trval približne 20 minút, nechýbala ani Studenkovej dcéra Simona, ktorá prišla v sprievode neznámej ženy, ani herečkin partner - dirigent Braňo Kostka. Žiaľ a smútok umelkyňa po poslednej rozlúčke nedokázala zakryť, rovnako zdrvená bola aj jej dcéra. Kondolencie im ostatní smútiaci vyjadrili vo vnútri obradnej miestnosti.

Následne potom však nasledovala nečakaná situácia. Hoci bol v týchto ťažkých chvíľach Zdeninou najväčšou oporou jej partner Braňo, z obradnej miestnosti vyšiel sám bez herečky. Odchádzal spolu s ostatnými smútiacimi hosťami dolu schodmi. Umelkyňa bola v tej chvíli úplne niekde inde. O tom, že je Zdena silná žena, niet pochýb, napriek tomu by každý očakával, že po jej boku po pohrebe Braňo nebude chýbať. Nastal však presný opak.

Našli sme ju pri zadnom vchode s dcérou Simonou a rodinnými známymi, kde každá z nich nastupovala do iného auta. Hoci to na prvý pohľad pôsobilo zvláštne, že Braňo sa od svojej smútiacej polovičky oddelil a každý išiel iným smerom, dolu na parkovisku si podľa našich informácií Studenková presadla do jeho auta a odchádzali nakoniec spoločne... Dôvody, prečo odchádzali takto komplikovane, vedia iba oni dvaja... Herečke a smútiacej rodine vyslovujeme úprimnú sústrasť.

Pri Zdene Studenkovej po pohrebe mamy bola jej dcéra, Braňo Kostka chýbal.
Zobraziť galériu (12)
Pri Zdene Studenkovej po pohrebe mamy bola jej dcéra, Braňo Kostka chýbal.

Braňo Kostka odišiel predným vchodom po schodoch s ostatnými smútiacimi.
Zobraziť galériu (12)
Braňo Kostka odišiel predným vchodom po schodoch s ostatnými smútiacimi.

Viac o téme: Zdena StudenkováBraňo Kostka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu