Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vondráčková tesne pred 70-tkou v minisukni a bikinách: Wau, to je ale kosť!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (7)
Helena Vondráčková

PRAHA – Jej postava vám vyrazí dych! Spevácka diva Helena Vondráčková už o pár mesiacov oslávi okrúhlych 70 rokov, no zďaleka na svoj vek nevyzerá. Môže sa pochváliť ukážkovú postavou, vďaka ktorej by do vrecka bez problémov schovala aj o polovicu mladšie ročníky. Jej manžel Martin Michal sa totiž pochválil fotografiami, na ktorých je blondínka iba v minisukni a v sexi bikinách. Umelkyňa na nich vyzerá tak, že... Odpadnete!

Wau, to je telo! Helena Vondráčková patrí k ženám, ktoré akoby vôbec nestarli. A pri tom o pár mesiacov táto diva oslávi okrúhle jubileum – 70. rokov. No tento vek by jej zrejme tipol iba málokto. Pri pohľade na známu českú umelkyňu padne sánka snáď každému. Helena sa totiž môže pochváliť ukážkovou postavou, ktorú jej závidí nejedna rovesníčka... Čo rovesníčka, ale i o polovicu mladšie ženy.

Na speváčku je zjavne hrdý aj jej manžel Martin Michal, ktorý pred pár dňami na sociálnej sieti zverejnil jej fotografie z dovolenky, ktoré vznikli na Floride. Blondínka je na lodi  a okrem parádnych rybích úlovkov sa môže pochváliť aj niečím iným. A to svojím výzorom. Speváčka bola totiž odetá v žltej minisukni a v sexi bikinách.

V tomto odvážnom outfite odhalila nielen štíhle nohy, ženské krivky, ale aj parádne brucho, ktoré vyrazilo dych mnohým jej fanúšikom. „Je to dych berúce. Príkladná kondícia. Wau,“ napísal jeden z jej fanúšikov pod záber. Pri pohľade na ňu by si nik nedovolil povedať, že je to žena v dôchodkovom veku.

Zaujímalo nás preto, či jej manžel na ňu nežiarli, keď je speváčka v takejto top forme. „Nežiarlim, v tomto si úplne dôverujeme. Naopak som rád,keď je moja žena obdivovaná,“ priznal topkám hrdo Martin Michal, ktorý nezabudol podotknúť, že úlovky na záberoch sú naozaj Helenkine. Krásna a šikovná žena, čo poviete?

Lístky na veľký koncert Heleny Vodráčkovej si môžete zakúpiť cez predpredaj.sk. 

Helena Vondráčková sa môže pochváliť ukážkovou postavou. Wau.
Zobraziť galériu (7)
Helena Vondráčková sa môže pochváliť ukážkovou postavou. Wau.

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu