Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto dobre snáď Polnišová ešte nikdy nevyzerala: Vytasila megaprsia a... Wau!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (7)
Petra Polnišová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zatiaľ, čo v súkromí, ani v spoločnosti odvážny styling nepreferuje, včera na televíznych obrazovkách absolútne zažiarila! Reč je o herečke Petre Polnišovej (41), ktorá sa v pondelkovej skeč šou Kredenc prezliekla za extravagantnú divu Sisu Sklovskú (51). Humoristka tak v plnej kráse vytasila megaprsia a svojím odvážnym lookom všetkým doslova vyrazila dych.

Petra Polnišová patrí k tým herečkám, ktoré dokážu zahrať čokoľvek. Tento fakt v konečnom dôsledku dokázala aj v mnohých komediálnych počinoch, kde svojimi paródiami na známe osobnosti dostala do kolien nejedného fanúšika kvalitného humoru.

Slovenský národ bezpochyby dobre pobavila aj v pondelkovej skeč šou Kredenc. Tmavovláska však tentoraz zaujala nielen vtipnou imitáciou, ale aj perfektným výzorom. Petra sa totiž vo včerajšej časti prezliekla za speváčku Sisu Sklovskú - a to so všetkým, čo k známej dive už roky neodmysliteľne patrí.

Nechýbal tak odvážny outfit s poriadne hlbokým výstrihom, v ktorom Petra vyvetrala svoje megaprsia, brunetku dokonca zdobili aj nadpojené vlasy, masívne doplnky i výrazný mejkap. V kontroverznom kostýme zvýraznila všetky svoje kvality a treba uznať, že premena to bola naozaj dokonalá - herečka vyzerala energicky, sviežo a pokojne by sa v takomto štýle mohla prezentovať aj častejšie.

Petra Polnišová sa v Kredenci objavila v úlohe Sisy Sklovskej a naozaj jej to pristalo.
Zobraziť galériu (7)
Petra Polnišová sa v Kredenci objavila v úlohe Sisy Sklovskej a naozaj jej to pristalo.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu