Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Krausovci tesne pred rozvodom: Takto si PODELILI DETI?!

Manželstvo Danieli Krausovej a Andyho Krausa je v troskách. Zobraziť galériu (5)
Manželstvo Danieli Krausovej a Andyho Krausa je v troskách. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Odsťahoval sa z rodinnej haciendy, predal dom na Kolibe a najnovšie to vyzerá tak, že vyriešil aj dilemu okolo detí. Rozvádzajúceho sa Andyho Krausa (49), ktorému krachlo dlhoročné manželstvo kvôli aférke s mladou herečkou Natáliou Puklušovou (32), zrejme stále poriadne trápi svedomie...

Režiséra sme totiž v piatok popoludní stretli v obchodnom centre v spoločnosti syna Borisa. Paradoxne, v tom istom centre sa len pár dní predtým potulovala aj jeho čoskoro exmanželka Daniela (44). Tá sa však pre zmenu na nákupy vybrala s dcérou Zojou, ktorá sa pri nej v posledných mesiacoch objavuje častejšie ako v spoločnosti svojho otca.

Krausovci tesne pred rozvodom:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: archív)

Zdá sa teda, že bývalý pár sa snaží počas turbulentných chvíľ vynahradiť, čo sa len dá, aspoň svojim deťom.  A kým Zoja sa zvyčajne  na verejnosti ukazuje práve po Danielinom boku, Boris je evidentne s celou situáciu zmierený viac. Keď sme ho  totiž s Andym stretli, tváril sa spokojne a medzi ním a jeho záletným otcom nebolo cítiť žiadne napätie či nervozitu.   

Viac o téme: Andy KrausNatália PuklušováDaniela Krausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu