Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krutá rana pre Zdenu Studenkovú: Jej milovaná mamička (†83) včera zomrela!

Zdena Studenková v Horúcej krvi Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková v Horúcej krvi (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zdena Studenková (62) momentálne prežíva jedno z najťažších období v živote. Len pred šiestimi rokmi prišla o otca a teraz sa opäť musí vyrovnávať s obrovskou stratou. Včera ju navždy opustila aj milovaná mama Getrúda (†83).

Studenkovej mama bola niekoľko dní hospitalizovaná v Národnom onkologickom ústave. Ani tam jej žiaľ lekári nedokázali pomôcť. „Áno, už sa to dostalo aj k nám. Zdenkina mamina zomrela. Znáša to veľmi ťažko,“ povedal nám náš zdroj z hereckej obce.

Slovenské národné divadlo kvôli ťažkým chvíľam herečky zrušilo dnešné predstavenie, v ktorom mala hrať. „Vážení diváci, s poľutovaním si Vás dovoľujeme informovať, že v piatok 10. marca 2017 sa pôvodne plánované predstavenie Úpadok amerického impéria/ Invázie barbarov RUŠÍ,” informovalo divadlo na sociálnej sieti. 

Informáciu o úmrtí pani Gertrúdy ako prvý priniesol portál pluska.sk. Keď sme spojili zo Studenkovej partnerom Braňom Kostkom, informáciu o rodinnej tragédii nám potvrdil. „Ďakujeme za vyjadrenie sústrasti,” napísal nám dirigent. 

Zdenke aj jej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť a prajeme veľa síl v tomto bezpochyby náročnom období. 

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu