Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Gott sa zbavuje majetku: Jeho žena bohatne, maestrovi zostala už len garáž!

Karel Gott odkázal už takmer celý majetok svojej manželke Ivane. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott odkázal už takmer celý majetok svojej manželke Ivane. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Vzdal sa majetku v prospech manželky! Niekoľkonásobný český slávik Karel Gott (77) sa v týchto dňoch kompletne zbavil majetku. Jeho žena Ivana (41) je totiž aktuálne majiteľkou nielen honosnej vily a obrovských pozemkov, ale v plnej kompetencii má i prosperujúcu firmu. Maestrovi ostala už len garáž!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Karel Gott ešte vlani prepísal svoju honosnú vilu a nehnuteľnosti na manželku Ivanu. Teraz sa však spevák začal činiť ešte viac a svojej polovičke daroval už aj celú firmu i pozemky.

Podľa informácií českého denníku Aha! totiž Gott v týchto dňoch vlastní už len parcelu s rozmermi 39 metrov štvorcových a tiež garáž na Bertramke s veľkosťou 7 metrov štvorcových. Dôvod, prečo sa tento niekoľkonásobný zlatý slávik tak urgentne zbavuje bohatstva je podľa jeho najbližších jasný – maestrovo podlomené zdravie.

„Ivana mi zachránila život! Má moju veľkú dôveru,“ okomentoval svoje rozhodnutie Karel, ktorý však tvrdí aj to, že ako spevák má oveľa bližšie k hudbe. Česká legenda sa tak chce v súčasnosti venovať už len speváckym aktivitám a samotný chod agentúry i obchodovanie necháva v plnej kompetencii len jeho žene.

Svoje dve staršie dcéry z predchádzajúcich vzťahov – Dominiku (43) a Luciu (28) pri prepise jeho nemalého majetku podľa všetkého kompletne vynechal.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu