Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôzostrašné zistenie známej herečky: Preboha, takmer ju otrávili!

Lenka LeRa Rakárová Zobraziť galériu (10)
Lenka LeRa Rakárová

BRATISLAVA – Toto by nechcel zažiť nikto! Sympatická blondínka Lenka LeRa Rakárová (35), ktorá je známa predovšetkým ako muzikálová speváčka a herečka, pred pár dňami zažila nepríjemnú skúsenosť. Priam hrôzostrašné zistenie ju čakalo v istej čínskej reštaurácii, kde jej naservírovali pokazené ryby. Stačilo málo a mohla skončiť v nemocnici kvôli otrave z jedla... Čo na to umelkyňa?

Na toto len tak skoro nezabudne! Speváčka Lenka Rakárová, známa ako LeRa, zažila pred pár dňami nepríjemné chvíle. Namiesto kvalitného chutného jedla sa takmer priotrávila, keď sa išla najesť do istej čínskej reštaurácie. Hoci tieto stravovacie zariadenia často nenavštevuje,  tentokrát urobila výnimku a takmer na to doplatila.

„Bola som nedávno na sushi v istom nákupnom centre pri letisku, kde mi naservírovali smradľavú a evidentne pokazenú rybu. Bolo to naozaj citeľné a nie je to sranda. Našťastie som sa nepriotrávila, keďže som to nejedla, ale upozornila som personál, že tá ryba je pokazená a môže to byť nebezpečné aj pre iných. Ako odškodné som dostala láskavú 10% zľavu, ale na účte boli zarátané ešte aj plátky citróna, a ten ich prístup, no hrôza,“ priznala nám zhrozená speváčka na WBW párty, ktorá si na toto „exotické“ jedlo nechá nabudúce asi zájsť chuť.

Okrem nepríjemného gastronomického zážitku, pri ktorom sa mohla takmer priotráviť a skončiť v nemocnici, nás preto zaujímalo aj to, ako oslávila svoje nedávne narodeniny v istom bratislavskom klube. „Bola to nielen oslava mojich narodenín, ale aj predstavenie nášho hudobného tria Lady Colors. Prišlo dosť veľa hostí a skončili sme asi o pol 4 ráno,“ netajila blondínka, ktorá sa skvele bavila. Fotografie z akcie si môžete pozrieť v našej galérii.

Viac o téme: Lenka LeRa Rakárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu