Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Aha, ako vyzerá „sexica“ Belohorcová bez kila mejkapu: Preboha, Zuzana, radšej sa namaľuj!

Zuzana Belohorcová dokázala, že aj ona je len obyčajná žena. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová dokázala, že aj ona je len obyčajná žena. (Zdroj: acrhív Z.B.)

BRATISLAVA - Aj vy ste kedysi mali komplexy z dráždivej učiteľky sexu, ktorá bola snom takmer každého muža? Už nemusíte! Zuzana Belohorcová (41) sa totiž na sociálnej sieti pochválila videom, na ktorom ukázala prirodzenú tvár bez nánosov mejkapu. A o dokonalom vzhľade, na ktorý ste u blondínky boli zvyknutí, rozhodne nemôže byť reč...

Fľakatá pleť, kruhy pod očami a čudesné obočie. Tak vyzerá Belohorcová, keď na tvári nemá žiadne kozmetické prípravky. Bývalá moderátorka sa ukázala tak, ako ju Boh stvoril, na svojom profile, kde zverejnila video z cvičenia. A hoci je logické, že práve do fitka sa žena líčiť nebude, pohľad na niekdajšiu sexicu poriadne prekvapí a dokazuje, že aj ona je v súkromí len obyčajná žena.

Aha, ako vyzerá „sexica“
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Z.B.)

Na kritiku voči jej osobe si však treba dávať poriadny pozor. Muža, ktorý okomentoval jej odrasty na vlasoch a označil ju za „šmudlu“, totiž rozhorčená Zuzana hneď odpálkovala a nazvala ho závistlivým úbožiakom. V každom prípade treba uznať, že Belohorcová má poriadnu odvahu. Nedokonalosti na tvári a prirodzený vzhľad si dnes dovolí ukázať len máloktorá známa žena.

Aha, ako vyzerá „sexica“
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu