Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tomáš Bezdeda si to v Tvojej tvári riadne zlízne: Vraj má riť ako...!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (5)
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA - Už dnes večer na Markíze odštartuje obľúbená šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá má šancu modro-žltej televízii aspoň časť niekdajšej vysokej sledovanosti. A hoci sú mnohí diváci sklamaní z výberu súťažiacich, záruku zábavy spomedzi účinkujúcich ponúka minimálne spevák Tomáš Bezdeda, ktorý nám prezradil, že v prvej časti si to poriadne zlízne.

Keď sme sa hudobníka spýtali, prečo má pocit, že jeho prvé vystúpenie nedopadne práve najlepšie, odpoveď bola jednoznačná. „Lebo to je to, že je to niečo nové. Hýbať sa, spievať a robiť šou. Niekedy naozaj s dychom nestačím, a to som športový typ,“ povedal nám usmievavý Tomáš. Vrásky na čele mu totiž robí najmä spojenie tanca a spevu.

Nechcem byť vulgárny, neodvážim sa, ale chodím hrávať hokej a niektorí chalani hovoria, že mám medvediu riť. Akože takú väčšiu, lebo hokejisti mávajú väčšie pozadia. Ja som veľmi opatrný tanečník a tancu sa skôr vyhýbam. Ale keď začnem tancovať, tak tancujem do rána a nohy si dávam do poriadku aj tri dni,“ prezradil nám so smiechom spevák, o ktorom sme sa medzičasom dozvedeli, že si prvé kolo odkrúti rovno na vysokých podpätkoch.

Veríme však, že Tomáš, ktorý sa už stihol zúčastniť aj markizáckeho Let’s dance, si vďaka skúsenostiam s tancom a kondičke, na ktorej aktuálne vytrvalo pracuje, poradí s choreografiami ľavou zadnou a divákom predvedie poriadnu šou. Prečo sa na šou teší a z akékho dôvodu odmietol účasť v prvej sérii Tvojej tváre, sa dozviete v nasledujúcom videu. 

Bezdeda rozhovor

Viac o téme: Tomáš BezdedaTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu