Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dara Rolins prehovorila: Otvorene o príčinách smrti svojho otca!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Koncom mája minulého roka prežila Dara Rolins (44) bolesť, ktorú nechce zažiť nikto z nás. Prišla o jedného z najbližších ľudí vo svojom života - o svojho otca. Niet divu, že dodnes sa s tým blondínka úplne nevyrovnala. Po deviatich mesiacoch od tragédie speváčka pre Topky.sk otvorene prehovorila o príčinách smrti svojho otca.

Rok 2016 pre Daru Rolins šťastný rozhodne nebol. Prišla totiž rovno o dve veľmi dôležité osoby svojho života - o najlepšiu kamarátku Evu Skallovú a milovaného otecka. Aj z jednej aj z druhej straty sa blondínka vyrozprávala predovšetkým na sociálnych sieťach.

No hoci doposiaľ príčiny smrti Laurinho dedka nekomentovala, po deviatich mesiacoch od tragickej udalosti pre Topky otvorene prehovorila. „Je jedno, čo presne bolo príčinou jeho odchodu. Nie je tu. Nevydržala to jeho hlava, čo súviselo s jeho tlakom, zlyhávaním srdca a ktovie čím ešte...“ priznala nám speváčka, ktorá si myslí, že v jeho prípade išlo o celkové opotrebovanie tela - pán Rolinec totiž celý život robil ťažkú fyzickú prácu.

„Jeho telo prestalo pracovať tak, ako má. Ocko celý život tvrdo pracoval ako automechanik v Dopravných podnikoch. Začalo to bolesťami chrbtice a postupne všetkým, na čo si len spomeniete. Myslím, že hlavný problém bol v tom, že nikdy nebol ten správny príklad vzorového starania sa o svoje telo,“ netajila známa Slovenka. 

Práve preto sa rozhodla, že prehovorí mužom do duše. Na sociálnej sieti Facebook totiž priznala, že podporuje kampaň Proti rakovine prostaty. „A pretože si tieto veci veľmi dobre uvedomujem, mám potrebu o podobných veciach hovoriť a vniesť do mužského sveta viac osvety. My ženy im v tom môžeme veľmi pomôcť,“ dodala na záver pre Topky Rolins. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu