Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Priznanie jojkárskej hviezdy: Sexi herec nemá sex!

Milan Ondrík Zobraziť galériu (5)
Milan Ondrík (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Kto by to bol na neho povedal?! Vo včerajšom vydaní vedomostnej šou Nikto nie je dokonalý sa ako jeden z účinkujúcich objavil aj známy jojkársky herec Milan Ondrík (36). Ten sa ale o zábavu v štúdiu tentoraz pričinil skutočne originálnym spôsobom. Pri hre so slovíčkami totiž pred všetkými otvorene prezradil, že nemá sex!

Včera večer sa diváci televízie JOJ prvý raz presvedčili o tom, že Nikto nie je dokonalý. O veľkú dávku zábavy sa postaral moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval a jeho dočasný sparingpartner Marián Čekovský, ktorý nahradil v prvých dvoch častiach kolegu Marcela Forgáča.

Nechýbali samozrejme ani celebritní hostia, okrem Slávky Halčákovej sa v prvej časti ukázal aj herec dobre známy z úspešných jojkárskych seriálov – Milan Ondrík. Ten bránice prítomných najviac zamestnal vtedy, keď pred všetkými v štúdiu začal rozoberať slovo „bacať“, čo znamená podľa jeho vyjadrení „milovať sa“.

„Existujú štyri kategórie mužov: chlapúr – nebácal, ale chcel by, bacúch – chlap, ktorý si občas zabácal a mohol túto hodnosť nosiť týždeň po akte, babúch – mal ženu a aj bácal, chlapúroidný babúch – chlapúr, ktorý má ženu, ale nebáca. Tak a to som teraz ja!“ priznal Ondrík, ako aktuálne vyzerá jeho sexuálny život. No, kto by to bol na tohto sexi herca povedal?! Ale zas pri troch deťoch sa možno ani nie je čomu čudovať. 

Viac o téme: Milan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu