Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto nemôže byť Hilmerová: Zo sexi herečky je chlap!

Monika Hilmerová sa zmenila na chlapa. Zobraziť galériu (5)
Monika Hilmerová sa zmenila na chlapa.

BRATISLAVA - Strnisko, drsný postoj a chlapské oblečenie - muž to však nie je! Znie to neuveriteľne, ale presne takouto šokujúcou premenou si v týchto dňoch prešla vždy šarmantná herečka Monika Hilmerová (42). Pozrite, na ulici by ste ju takto rozhodne ani len nespoznali!

Šarmantná, éterická a sexi! Toto sú atribúty, ktoré dokonale vystihujú slovenskú herečku Moniku Hilmerovú. Je preto viac než šokujúce vidieť túto nežnú bytosť v úplne inom svetle, ako sme na ňu boli doposiaľ zvyknutí.


Radikálna zmena obľúbenej herečky: Z Hilmerovej je tmavovláska!


V týchto dňoch sa totiž plavovláska zmenila na chlapa. A to doslova! Obliekla si mužské oblečenie, zaujala drsňácky postoj a nakreslila si strnisko. Celý tento bláznivý počin sa odohral v súvislosti s pánskou jazdou, ktorej sa mal zúčastniť jej manžel Jaro Bekr. „S Jarom sme si chceli zájsť do mesta vo dvojici a tesne predtým sme sa dozvedeli, že kamoši, ktorých sme dlhšie nevideli, sú v meste. Problém bol, že mali pánsku jazdu. A tak sme dostali nápad, ako ich na chvíľku pozdraviť a dodržať vstup len pre chlapov,“ vysvetľovala dôvod svojho dokonalého prevleku herečka.

Táto podmienka proste manželov neodradila a z danej situácie vykorčuľovali naozaj ukážkovo. „Jaro im napísal, že sa zastaví aj s kamošom, ktorého vezie domov. Reakcie a precitnutie trvali od jednej do 15-tich sekúnd a nasmiali sme sa všetci, hoci sme sa samozrejme zdržali len veľmi krátko,“ okomentovala svoju premenu Hilmerová.

Umelkyňa samozrejme nezabudla ani na reakciu svojho chlapa, ktorý „mužskú verziu“ Moniky zhodnotil ako vždy originálne a svojsky. „Fuj, vypadáš ako ja pred 15timi rokmi. Ja som sa vlastne oženil sám so sebou,“ vtipne skonštatoval Bekr. No, schválne, čo hovoríte na sympatickú herečku vy? Spoznali by ste ju takto na ulici?!

Viac o téme: Monika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu