Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trojnásobná mama Wanda Hrycová: FOTO jej malého pokladu!

Wanda Adamík Hrycová sa v piatok stala trojnásobnou mamou. Zobraziť galériu (4)
Wanda Adamík Hrycová sa v piatok stala trojnásobnou mamou.

BRATISLAVA - Rodinka známej slovenskej producentky Wandy Adamík Hrycovej (38) sa koncom uplynulého týždňa rozšírila. K dvom synčekom Vadimovi a Artemovi pribudol ďalší chlapček. A aj ten dostal poriadne netradičné meno - Nazar. Nám sa podarilo získať aj jeho fotku. Pozrite na toho drobca!

Producentka Wanda Adamík Hrycová má obrovský dôvod na radosť. Od piatka je z nej totiž už trojnásobná mama. Na svet priviedla ďalšieho synčeka, ktorý podobne ako jeho dvaja bratia dostal poriadne netradičné meno - Nazar. 

„Cítim sa dobre, malý je krásny, voňavý a stále hladný,“ prezradila nám známa Slovenka, ktorá nám vysvetlila aj voľbu nevšedného mena. „Hľadali sme meno, ktoré sa bude hodiť k Artemovi a Vadimovi. Nazar sa nám s manželom veľmi páči, je to slovanská verzia mena, ktoré má množstvo variant podľa krajiny, kde sa používa. Je to meno s jasným kresťanským podtextom a pritom má svoje krásne významy aj v nekresťanskom svete. Krásne, silné a univerzálne meno, dúfam, že svojmu nositeľovi prinesie šťastný život,“ dodala Wanda. Mamičke aj synčekovi prajeme veľa zdravia!

Tretí syn Wandy Adamik Hrycovej - Nazar.
Zobraziť galériu (4)
Tretí syn Wandy Adamik Hrycovej - Nazar.  (Zdroj: archív W.H.)

 

Viac o téme: Wanda Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu