Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Naše VIDEO sa stalo hitom internetu: Sklovská a Lelkes »v náladičke« bavia Čechov aj Slovákov!

Sisa Lelkes Sklovská a Juraj Lelkes poskytli Topkám rozhovor, ktorý sa v týchto dňoch stal hitom internetu. Zobraziť galériu (6)
Sisa Lelkes Sklovská a Juraj Lelkes poskytli Topkám rozhovor, ktorý sa v týchto dňoch stal hitom internetu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Už ste to videli?! Speváčka Sisa Lelkes Sklovská (51) a jej manžel Juraj Lelkes (66) sú stredobodom pozornosti všade, kde sa objavia. Aktuálne sa však stali centrom záujmu aj na internete. Rozhovor, ktorý poskytli Topkám pred 5 rokmi, sa v týchto dňoch stal hitom internetu. Dvojica je tam v dobrej náladičke a... Ehm, povedzme to tak, ako to je - bľabocú dve na tri!

Rozhovor so Sisou Sklovskou a Jurajom Lelkesom, ktorý v roku 2012 vznikol na afterpárty súťaže krásy Miss Slovensko, v našom archíve už takpovediac zapadol prachom. Pred pár dňami ho však ktosi vytiahol a odvtedy sa zábavná nahrávka z redakcie Topiek stala doslova hitom internetu. Tisícky zhliadnutí a stovky zdieľaní... Zabávajú sa na nej Slováci a dokonca aj Česi. 

A niet sa ani čomu čudovať. Známa dvojica je totiž na nej v dobrej náladičke a pod „ťarchou neskorej nočnej hodiny“ sa im pletie jazyk tak, že doslova trepú dve na tri. Z ich monológu sa tak dozviete, že speváčka predbehla dobu, lebo to, čo si vysnívala ako malá, bolo zhodou okolností v roku 2014 v móde. A nielen v tom... 

„Ale ešte aj v tom, že som urobila kapelu, ktorá bola potom Bananarama, potom boli Spice girls, tak to som ja vymyslela, čo sa má spievať a to potom spievali ony. Takže si dovolím povedať, že predbieham dobu,“ zahlásila Sklovská. Navyše jej manžel, ak by ste nevedeli, je slovenský „Alen Delon“. No ale tu sú už slová naozaj zbytočné. Radšej si pozrite video! 

Sklovská a Lelkes hit internetu

Viac o téme: Sisa SklovskáJuraj Lelkes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu