Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Módne (s)hity z Bratislavského bálu: Pavolová ako princezná, vulgárna Gašparovičová a prezdobená Pallová!

Stanislava Pavolová, Michaela Gašparovičová a Alena Pallová Zobraziť galériu (17)
Stanislava Pavolová, Michaela Gašparovičová a Alena Pallová

BRATISLAVA – Nahodili sa do gala! V uplynulý víkend sa okrem Česko-Slovenského plesu v Prahe konal aj tradičný Bratislavský bál. Ten si do bratislavskej Reduty prišlo vychutnať mnoho známych Slovákov. Ako sa na túto prestížnu udalosť vyobliekali známe tváre? Na to si posvietila stylistka Andrea Ziegler

Vlado Vondrák s manželkou, moderátor večera

Pán je skvelý. Ukážka ako má byť dokonalý pánsky plesový styling.

Dáma má zaujímavú róbu. Aj keď protokol plesu hovorí o rukavičkách pre dámy, nie vždy to dobre vyzerá. Príliš veľa bielej. Môže to pôsobiť sterilne. Možno bez nich by to bolo príjemnejšie. Inak nemám výhrady.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Natália Hatalová s manželom Ladislavom, speváčka

Veľmi pekné šaty, dobre tvarujú postavu. Úžasná farba. Parádny výber doplnkov. Tie náramky sú pecka. Keďže ide o ples, tento výstrih mi príde príliš hlboký. Neviem, či je práve toto estetické. Aj plný dekolt sa dá vkusne predviesť bez prílišnej nahoty. Môže sa stať, že dáma bude pútať viac pozornosť svojimi odhalenými vnadami ako osobnosťou. Pre mňa sú plesy a bály najviac konzervatívna spoločenská udalosť.

Partner je oblečený dobre, nemám výhrady.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Marián Greksa s manželkou Alenou, hudobník

Dáme tento odtieň veľmi pristane. Pôsobí jemne a nežne. Skvele zladila aj účes a mejkap, vrátane decentného výberu doplnkov. Tento strih jej veľmi pristane.

Partner si ale žiaľ nedal príliš záležať na príprave na túto spoločenskú udalosť. Oblek nie je dosť slávnostný a navyše už aj pokrčený. Dĺžka nohavíc je príliš dlhá. Košeľa je nemožná aj s bielou kravatou. Táto košeľa je vhodná skôr na deň. Chcelo by to tiež slávnostnejšiu verziu a motýlika. Celý styling je absolútne odfláknutý. Neladí vôbec so svojou pekne upravenou partnerkou. Toto mi príde tiež tak trochu neúcta voči nej.  Keď neviete, nemáte čas, dajte si radšej nabudúce nejakým odborníkom poradiť a nenechávajte si to na poslednú chvíľu!

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Karolína Miková s partnerom, bývala 1. vicemiss Universe SR

Krásne spracovaný slovenský motív do spoločenského prevedenia šiat. Ladia s nositeľkou, ktorá pôsobí veľmi príjemne, nežne a mlado. Jedine by som vymenila kabelku. Farebne je zladená dobre, ale štýlovo sa mi sem nehodí. Ak ide o takýto typ šiat, malo by sa ísť do detailov vrátane vytvorenia kabelky.

K partnerovi výhrady nemôžu byť. Presne podľa protokolu. Skvelé.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Ján Kubiš s manželkou Jaroslavou, bývalý Minister zahraničných vecí SR

Dáma veľmi pekná voľba. Navyše čierno-biela kombinácia je istota. Sako decentne tvaruje postavu. Zamat je dosť slávnostná látka. Dlhá Áčková sukňa vytvára rovnováhu a zároveň nenápadne zakrýva prípadné nedostatky postavy. Účes, mejkap vrátane doplnkov skvelá voľba.

Partner je adekvátne oblečený na tento typ spoločenskej príležitosti.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Peter Justin Topoľský, moderátor

On si to môže dovoliť a rozhodne mu to sekne. Vie to predviesť a cíti sa v tom ako ryba vo vode a slávnostne to odpáli. Jediná maličkosť... skúšal si tú košeľu zastrčiť do nohavíc a zapnúť sako?

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Branislav Záhradník s tehotnou manželkou Danielou, právnik 

Dáme táto farba pristane aj k jej požehnanému stavu. Nie som si istá či je práve preto vhodná transparentnosť vo vrchnej časti. Estetickejšie a vkusnejšie by to bolo, keby aj vrchná časť bola nepriehľadná ako spodná časť šiat. Vzhľadom k jej stavu mi to príde trochu nevkusné. Mejkap, účes a doplnky zladené s celkovým štýlom. 

Partner si dal asi oblek o číslo väčší. A teda nohavice pôsobia veľmi voľne. Bolo to na poslednú chvíľu? Išlo sa na istotu ale zabudol, že možno už aj schudol? Toto sú detaily, na ktorých by si mal každý muž dať záležať. V prvom rade správna veľkosť obleku!

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Pavol Hammel s manželkou Bobou Krausovou, spevák

Ligotavé sa na spoločenskú príležitosť hodí. Žena v určitom veku by mala byť za dámu. Dekolt mi príde príliš hlboký. Menej a bolo by to vkusnejšie. Taktiež rozparok mi príde dosť vysoký. Kratší by bola lepšia voľba. Zlatá kabelka a náramok sa sem vôbec farebne nehodí. Lepšia by bola strieborná kabelka, prípadne niečo vo farbe náušníc. V určitom veku platí násobne pravidlo,  menej je viac.

Partner je celkom dobre oblečený.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Mária Reháková s manželom Ladislavom, podnikatelia

Mária Reháková je dáma ako sa patrí a ona to s módou vie. Všetko dokonalé, akurát by som zrušila náhrdelník. Netreba ho. Šaty samo o sebe sú dosť zdobené a Mária je tiež dosť výrazná žena. Vtedy stačí v doplnkoch ubrať. Náušnice a kabelka stačia ako alternatíva doplnkov. Netreba zabúdať, že aj makeup a vlasy sú takisto doplnkami.

Partner vie, čo do spoločnosti.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Alena Heribanová s manželom Jozefom, moderátorka a spisovateľ

Toto je tiež dokonalý pár, čo vie ako na to, čo sa nosí a čo im pristane. A samozrejme v neposlednom rade ako sa spolu zladiť. Inšpiratívny pár.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Iveta Malachovská, moderátorka večera

Iveta skvelý účes a tiež mejkap. Farba šiat ti veľmi pristane. Pozor na materiál. Satén je veľmi zradný. Strih šiat je veľmi dobrá voľba, rafinovane zahaľuje čo má. Ale zvolila by som menej lesklý materiál. Bolerko decentne prekrýva ramená, čo u dámy je dôležité. Tiež menej lesklosti a bolo by to dobré. Treba sa rozhodnúť náušnice alebo náhrdelník? Ja by som volila len náušnice. Stačí. Si dosť výrazná a veľa nepotrebuješ. Ako som už viackrát spomenula aj mejkap a účes sú doplnkom!

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Stanka Pavolová, moderátorka

Musím pochváliť. Jednoduché, pekné. Nádherná látka. Celkový look ladí so všetkým. Skvelá voľba účesu, mejkapu a doplnkov. Stanka je princeznou večera. Už len korunka jej chýba.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Juraj Droba s kamarátkou Barborou, politik

Tieto šaty si túto dámu zaslúžia. Ladia s postavou a má na ne výšku. Účes a vlasy dolaďujú celkový styling. Pekné, elegatné, šik. Partner je oblečený výborne. Žiaden komentár nie je nutný.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Michaela Gašparovičová, bývalá Miss Globe

Tieto šaty hraničia tak trochu s nevkusom a poriadnou dávkou vulgárnosti. Preexponované. Čipka je výrazná, flitre sú výrazné.... Táto kombinácia je tak trochu „out of fashion“. Možno keby boli celé flitrové a viac zahalené.... Modrá jej pristane, to bola dobrá voľba. Toto je prezentácia v spoločnosti? Výstrih takmer po pupok? Táto dáma vyzerá ako umelá bábika. Možno viac zahalená by pôsobila oveľa viac sexi. A ešte raz prízvukujem, toto je ples – konzervatívna spoločenská udalosť.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Adriana Pospíšilová, bývalá Miss Slovensko 2003

Nádherné, vrcholne elegatné a estetické. Perfektná čiernobiela kombinácia, ktorá nevyzerá nudne, ale veľmi šik. Toto je ukážka ako to má vyzerať. Šaty, mejkap, účes a doplnky dokonale podporujú vyniknúť osobnosti.  Príklad, že menej je určite viac! Kráľovná večera.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Alena Pallová, majiteľka estetickej kliniky

Úprimne neviem, prečo to táto dáma robí alebo kto jej radí. Sama o sebe výrazná, načo tá tortová sukňa? Navyše vyzerá akoby mala kilá navyše. Možno by bola lepšia voľba skôr Ačková kruhová sukňa. Získal by sa aj decentný objem, ktorý by prípadne čo to zakryl ale aj zároveň zoštíhľujúca línia, ktorá by pekne predĺžila a nenafúklo by ju to ako balón.  A možno je to zlá fotka... To zdobenie vo vlasoch je „cool“ ale potom by som sa zriekla veľkých náušníc. Prezdobené. Pozor, aby nositeľka nevyzerala ako vešiak, kde je viac vidieť šaty a doplnky ako ju.

Módne (s)hity z Bratislavského
Zobraziť galériu (17)

Viac o téme: Michaela GašparovičováStanislava PavolováAlena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu