Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveriteľná zmena: Blondínka z Markízy ukázala hnilé zuby, a potom... Wau!

Pani Mária z relácie O 10 rokov mladší Zobraziť galériu (8)
Pani Mária z relácie O 10 rokov mladší

BRATISLAVA – Toto vám vyrazí dych! Na obrazovkách Markízy sa v utorok večer objavila blondínka, ktorá svojím výrazom mnohých divákov poriadne šokovala. Zakríknutá babička Mária (64) totižto ukázala nielen povädnutú pleť a vrásky, ale najmä hnilé zuby. Z nenápadnej dôchodkyne sa však v priebehu niekoľkých dní stala šmrcovná a elegantná dáma. Pozrite, ako sa po zákrokoch zmenila nielen ona, ale aj jej manžel Miroslav.

Neskutočná premena! Manželia Mária a Miroslav Fasungovci sa v utorok večer objavili v markizáckej relácii 0 10 rokov mladší. Ich zanedbaný výzor mnohých divákov nepríjemne šokoval. Už na prvý pohľad vyzerali oveľa staršie ako v skutočnosti sú. Pani Mária sa roky bála usmiať pre zhnité zuby, ktoré ju robili staršou a zanedbanejšou.

V priebehu desiatich dní, ktoré strávili u rôznych odborníkov a stylistov sa z manželov stali doslova iní ľudia. Pani Mária, ktorej tipovali ľudia v priemere 72 rokov po zmene omladla o neuveriteľných 14 rokov a stala sa z nej naozaj elegantná dáma. Rovnako tak premena pomohla aj jej manželovi, ktorý sa z nenápadného dôchodcu zmenil na hotového štramáka. Po zásahu šikovných rúk pán Miroslav omladol o 13 rokov. V záverečnom hodnotení mu tipovali  54 rokov. Veď pozrite!

Takto sa zmenila pani Mária.
Zobraziť galériu (8)
Takto sa zmenila pani Mária.

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu