Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozvod zvažovala roky: Wisterová s manželom definitívne končí, priznala nového chlapa!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (4)
Vera Wisterová

BRATISLAVA - Potvrdené! Už v závere minulého roka sme informovali, že Vera Wisterová sa plánuje rozvádzať a za manžela má už aj náhradu. Moderátorka sa však v tom čase vyjadrovala veľmi opatrne a pôsobilo to, akoby sa s Jeremym Hulshom snažili ešte manželstvo zachrániť. Teraz však otvorene prehovorila. Priznala, že im to nefungovalo už roky a naozaj má po svojom boku niekoho iného.

Koncom decembra 2016 sa k nám dostali prekvapujúce informácie o chystanom rozvode Very Wisterovej. Moderátorka sa však v tom čase snažila chrániť súkromie svojej rodiny a k bolestivej téme sa vyjadrovala veľmi opatrne.

Teraz však topkám otvorene odpovedala na niekoľko otázok. A je jasné, že jej manželstvo definitívne končí. „O rozvode sme sa rozprávali už dlho. Naše manželstvo bolo posledných pár rokov žiaľ len o našich deťoch. Nemala som potrebu o tom nikomu rozprávať, vedeli o tom len najbližší,” povedala nám známa ryšavka.

Za samotným rozhodnutím vraj netreba hľadať žiadnu ďalšiu osobu. „Rozdelilo nás viacero faktorov. Boli viac-menej spôsobené našim odlišným kultúrnym pozadím a pohľadom na rodinný život. Za rozvodom nebol nikto iný, išlo čisto o rozhodnutie nás dvoch, diskutovali sme o tom už tri roky,” prezradila Vera.

Moderátorka však netají, že dnes už má po svojom boku niekoho iného. Ako sme už informovali, ide o manažéra PR firmy Michala. „Napriek ťažkej situácii, ktorú prežívam, som neprestala veriť na lásku. Stretla som človeka, s ktorým máme podobný pohľad na svet. A som za to vďačná,” priznala mama dvoch synov, ktorá má teraz najväčšiu oporu v rodine a priateľoch.

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu