Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozhorčená Silvia Šarköziová o nevere: Sprosto ma využili!

Silvia Šarköziová Zobraziť galériu (7)
Silvia Šarköziová (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Pred pol rokom sa na verejnosť dostali správy, že v domácnosti Cigánskych diablov je poriadne dusno. Dôvodom mala byť údajná nevera Silvie Šarköziovej (42). Začať si mala s jej kolegom z kapely Štefanom Banyákom (31). Sociálne siete ihneď zaplavovali ich intímne správy z chatu. Krásnu diablicu a jej blízkych zasiahli tieto informácie dokonca až natoľko, že sa rozhodli podať trestné oznámenie za šírenie nepravdivých informácií. A ako sme sa dozvedeli, horúca kauza ešte ani zďaleka neskončila...

Vyšetrovanie prípadu totiž stále nie je ukončené. „Podali sme trestné oznámenie, stále sa čaká na to, či sociálna sieť dá nejaké veci, aby usvedčili človeka, ktorý celý ten falošný chat vyrobil. Stále som to prežívala, volala tam, či už majú nejaké výsledky, ale už som si povedala, že môj život ide ďalej a je príliš krásny na to, aby som sa venovala takýmto nízkym veciam a hlúpym ľuďom. Keby sa na to prišlo, bolo by to také zadosťučinenie a tešila by som sa, ale keď nie, tak som si povedala, že už sa nad tým takto nebudem trápiť,“ povedala nám Silvia, ktorú sme stretli nedávno na krste nového videoklipu Anity Soul.

Brunetka sa ani napriek tomu, že od celej kauzy ubehlo 6 mesiacov, netajila tým, že ju prežívala ťažko. „Dotklo sa ma to veľmi, pretože som v týchto veciach naozaj staromódna a bola som sprosto využitá. Celé to ide úplne mimo mňa. Neviem tomu zabrániť, neviem nijako dokázať, že tí ľudia klamú a vymýšľajú si. Je to v podstate o tom, že tí, ktorí ma poznajú, vedia, ako to je. A tí, ktorí ma nepoznajú, to majú ťažšie v tom, že buď uveria, alebo nie takýmto ľuďom, ktorým naozaj neviem, o čo ide,“ priznala hudobníčka, pre ktorú rodina znamená všetko. Na záver brunetka dodala, že vďaka týmto intrigám si dnes niekoľkokrát premyslí, či uverí tomu, čo jej ľudia hovoria. 

Čo na celú údajnú aféru hovorí Šarköziovej dcéra Vanesska a prečo podľa Silvie táto kauza vznikla, sa dozviete v nasledujúcom videu. 

Silvia Sarkoziova o nevere 2

Viac o téme: Cigánski diabliSilvia ŠarköziováVanessa Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu