Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otvorený rozhovor s Adelou Banášovou: Kedy bude svadba a prečo nenosí prsteň?!

Adela Banášová prehovorila o zásnubách s Viktorom Vinczem. Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová prehovorila o zásnubách s Viktorom Vinczem.

PRAHA - Adela Banášová (36) a Viktor Vincze (26) sa pred pár dňami postarali o poriadny šok. Hoci spolu pár funguje len približne 5 mesiacov, mladý moderátor nabral odvahu a svoju partnerku požiadal o ruku rovno počas živého vysielania Telerána. Na verejnosti sa okamžite objavili špekulácie, že Adela bola zo zásnub sklamaná a už pár minút po jej ,,áno“ sa objavila bez prsteňa. Ako to teda v skutočnosti je a ako to vyzerá so svadobnými plánmi, sme sa spýtali samotnej moderátorky.

Adelu sme vyspovedali na Česko-Slovenskom plese v Prahe, ktorý moderovala spolu s kolegom Liborom Boučkom. Blondínka po celý čas sršala dobrou náladou a spolu s Liborom sa na pódiu postarali o niekoľko poriadne vtipných momentov. Pozitívne naladenú sme ju zastihli aj v zákulisí, kde sme sa jej spýtali, či jej zásnuby v priamom prenose skutočne tak prekážali.

„Veď som povedala ‚áno‘. Povedala by som ‚áno‘ aj za iných okolností, akurát som si hovorila, že fíha, toto je nečakané. Myslím si ale, že ľudia okolo toho robia väčšiu drámu, ako možno treba. Neviem, nemám nejaké sny o tom, ako by mal vyzerať moment, keď som požiadaná o ruku a ani si nefabulujem, ako by mala vyzerať svadba. Pre mňa je dôležité, akej kvality je partner ako človek,“ povedala nám moderátorka s nadhľadom a s tým, že si absolútne nelámala hlavu nad myšlienkou, že zásnuby neprebehli pri západe slnka. 

Haló podľa jej slov netreba robiť ani z toho, že na ruke doteraz nemá zásnubný prsteň. „Lebo je veľký. Bude sa to riešiť. A tiež neviem, či som vôbec nejaký prsteň schopná nosiť, vzhľadom na čudnosť mojich prstov,“ konštatovala blondínka. ,,Lebo tuto je to hrubé, tuto tenké, tuto to neprejde a tu to lieta,“ smiala sa Adela vysvetľujúc nám dôvod, prečo svoj snubný prsteň ihneď zložila.

Keď sme sa spýtali na termín svadby, moderátorka síce príliš jasno nemala, no situáciu okamžite prevzal jej kolega Libor. „22. Októbra 2036. Bude to v Kolíne nad Rýnom. Je to podľa znamenia. Tým najlepšie vychádza rok 2035, 2036. Bude to super, mám vybraných aj niekoľko skvelých bavorských pív,“ zorganizoval okamžite veselicu Bouček, ktorý by sa evidentne bez problémov uživil aj ako svadobný asistent. Ja by som chcela, aby nás Libor oddával. A ten smoking potrebuješ? Lebo neviem, či má Viktor na seba také pekné,“ zamyslela sa Adela, ktorá priznala, že presný termín zatiaľ s Viktorom príliš neriešili.

Ak chcete vedieť, čo hovorí na Tomáša Bezdedu, ktorý by rád išiel za svedka a ako sa vyrovnáva s negatívnymi komentármi na jej partnera, pozrite si celý rozhovor vo videu pod článkom. 

Adela Banášová hovorí o zásnubách

Našu redaktorku na Česko-Slovenský Ples obliekol Svadobný salón Diana. 

Otvorený rozhovor s Adelou
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Viac o téme: Adela BanášováLibor BoučekViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu