Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráma krátko pred štartom markizáckej Tvojej tváre: Mladá speváčka si dolámala obe ruky!

Lina Mayer
Lina Mayer

BRATISLAVA - Už o pár týždňov televízia Markíza prinesie na svoje obrazovky tretiu sériu šou Tvoja tvár znie povedome. V týchto dňoch sa preto vyrábajú už prvé epizódy. Štart projektu však poznamenalo hrozivé zranenie jednej z účinkujúcich - speváčka Karolína Majerníková (32) alias Lina Mayer, sa totiž zranila tak nešťastne, že zrejme nebude môcť v šou pokračovať!

Televízia Markíza v týchto dňoch už začína vyrábať tretiu sériu šou Tvoja tvár znie povedome. Štart projektu však poznamenalo hrozivé zranenie, ktoré zrejme ovplyvní aj najbližšie nakrúcanie. Ako totiž informoval portál markiza.sk, jedna zo súťažiacich, speváčka Karolína Majerníková, po skúške zakopla tak nešťastne, že si zlomila obe ruky. 

„Nešťastnou náhodou som zakopla a celou váhou narazila na betón. Bohužiaľ si to odniesli obe moje ruky. Je to nepríjemné o to viac, že sa to stalo tesne pred začatím programu, na ktorý som sa veľmi tešila,“ netajila pár hodín po nešťastí zranená Lina Mayer, ktorú diváci ešte v úvodnej časti uvidia. To, či v projekte bude môcť pokračovať, nie je zatiaľ zrejmé, pre ďalšie epizódy preto Markíza bude musieť nájsť náhradu. Line želáme skoré uzdravenie! 

 

Viac o téme: Lina Mayer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu