Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovský luxus čerstvo vydatej Štumpfovej: Užíva si ako Carrie zo Sexu v meste!

Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (4)
Katarína Štumpfová (Zdroj: Instagram K.Š.)

BRATISLAVA - Začiatkom decembra minulého roka tanečnica Katarína Štumpfová (31), známa z markizáckeho Let's Dance, prekvapila tajnou svadbou. Po vyše roku od zásnub sa vydala za priateľa Borisa Jakeša. Aktuálne si dvojica užíva svadobnú cestu. A luxus, aký jej je dopriaty, jej mnohí môžu len závidieť. Veď si užíva ako Carrie zo Sexu v meste!

Tanečnica známa z markizáckeho Let's Dance Katarína Štumpfová si po viac ako dvoch mesiacoch po tajnej svadbe, užíva so svojím manželom Borisom Jakešom svadobnú cestu. Na tú letela zhodou okolností v deň svojich 31. narodenín. A práve vďaka tomu sa teraz na Instagrame pýši obrovským luxusom. 

Letecká spoločosť jej totiž pripravila prekvapenie, vďaka čomu si známa Slovenka mohla užívať doslova ako Carrie zo Sexu v meste - posadili ju totiž rovno do prvej triedy. „Ďakujem vám všetkým za priania! O najväčšie prekvapko sa mi dnes postarala letecká spoločnosť a cestujem ako Carrie 1st class,“ pochválila sa na webe novomanželka. Pozrite, tomu sa teda hovorí komfort! 

 

Viac o téme: Katarína Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu