Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozídená Farkašová podstúpila životnú zmenu: Do tohto už nejdem!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA – Na ulici ju už nespoznávajú! Kristína Farkašová (34) sa do povedomia verejnosti dostala nielen ako talentovaná herečka a zabávačka, ale tiež ako žena s výrazne ryšavými vlasmi. Tie sú však už dlhšie minulosťou. Farbu zmenila v čase, keď prežívala náročné obdobie – rozchod s parterom Jurajom Hajdinom (39). Napriek tomu jej mnohí fanúšikovia píšu, aby sa vrátila k svojmu starému imidžu. Čo na to Kristína? Toto by ste nečakali!

Iná ako doteraz! Pred niekoľkými mesiacmi sa herečke Kristíne Farkašovej zmenil život. Po rokoch spolužitia sa rozišla so svojím partnerom a otcom jej dvojičiek Jurajom Hajdinom. V tom čase podstúpila kráska aj veľkú životnú zmenu. Z provokujúcej ryšavky sa stala decentná brunetka.

Zaujímalo nás preto, ako na jej zmenu reagovalo okolie. „Milujem vety, že je nám smutno za našou Kristínkou, prečo si nám ju zobrala. Je to patetické,“ prezradila topkám herečka, aké správy jej píšu fanúšikovia na sociálnej sieti a pokračovala: „Už som si aj srandu z toho robila a teraz im píšem, že držím vám palce, aby sa vám uľavilo, lebo ja už do ryšavej nejdem.“

Zisťovali sme, či sa jej po zmene farby vlasov stáva, že ju ľudia na ulici nespoznávajú. „Veď o to mi dosť išlo... Akože nie, že by sa za mnou valili húfy po uliciach, ale nakoľko som nemala dobré obdobie, sa mi nechcelo na seba pútať pozornosť, tak mi to tak vyhovovalo. Ale v princípe je to moja farba. Ja som si ju nechala preto, lebo sa mi cez prázdniny nechcelo chodiť ku kaderíčke a už som si na ňu tak zvykla, že sa v nej cítim oveľa lepšie,“ priznala nám Farkašová, ktorej to naozaj veľmi pristalo.

Kristína Farkašová ako brunetka.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová ako brunetka.

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu