Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úplne holá slovenská modelka: Krásna, ale... spočítate jej rebrá!

Adriana Čerňanová Zobraziť galériu (6)
Adriana Čerňanová (Zdroj: Instagram A.Č.)

BRATISLAVA – Štíhla ako prútik! Tak by sa dala charakterizovať postava Adriany Čerňanovej (25), ktorá nie je slovenskej verejnosti veľmi známa, no patrí k našim najúspešnejším kráskam. Hoci u modeliek je kult štíhlosti takpovediac povinnosťou, Adriana to s chudnutím, zdá sa, dosť preháňa. Nedávno sa kráska totiž vyzliekla donaha a okrem svojich predností ukázala aj to, čo nechcela. A to, ako jej trčia rebrá!

Ani gram tuku navyše! Pred desiatimi rokmi Adriana Čerňanová zabodovala na súťaži Elite Model Look, v ktorej sa umiestnila na druhom mieste. A odvtedy sa jej modelingové ponuky len tak hrnú. Po topmodelke Adriane Sklenaříkovej sa stala druhou Slovenkou, ktorá bola tvárou známej značky spodnej bielizne. Okrem toho sa pravidelne objavuje na titulkách prestížnych módnych časopisoch.

A pri takomto nedávnom fotení Adriana ukázala aj to, čo je trochu za hranicami krásy. A to trčiace rebrá. Hoci štíhlosť patrí k práci modelky, niektoré slečny to s chudnutím preháňajú viac, ako je zdravé. A pri pohľade na Čerňanovej záber, ktorý sa objavil na internete, to zrejme mnohým tiež napadne. Blondínka totiž pri fotení aktov, kedy vystavila na obdiv svoje nahé telo, predviedla snáď všetky svoje rebrá. Až tak, že ich môžete spočítať! Veď pozrite sami...

 

Viac o téme: Adriana Čerňanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu