Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ukázala stehná aj nohavičky: Táto necudná česko-slovenská lejdy má 54 rokov!

Heidi Janků (ne)chtiac pustila prítomných pod sukňu. Zobraziť galériu (5)
Heidi Janků (ne)chtiac pustila prítomných pod sukňu. (Zdroj: Foto: TV Barrandov)

PRAHA - Pikantné odhalenie! Česká speváčka Heidi Janků (54) je známa tým, že aj v zrelom veku veľmi rada podčiarkne svoje najväčšie ženské prednosti. Pokúsila sa o to aj nedávno, keď sa na prominentnej akcii objavila v sexi šatách s poriadne vysokým rozparkom. Prítomným však tentoraz (ne)chtiac ukázala viac, ako bolo treba.

Česko-slovenská lejdy Heidi Janků sa v našich končinách zviditeľnila nielen ako speváčka, ale aj ako moderátorka eroticky ladenej relácie. Brunetka je navyše veľmi dobre známa aj extravagantným štýlom obliekania, v ktorom často podčiarkne svoje najdominantnejšie ženské zbrane.

V odvážnejšom kúsku sa predstavila aj na premiére istého českého muzikálu, kde pozornosť prítomných pútala v červených šatách s extrémne vysokým rozparkom. To, že priliehavý model nebol práve najlepšou voľbou, sa ukázalo v momente, keď sa Heidi pohodlne usadila na stoličku a prítomným fotografom poskytla pohľad do svojho „najtajnejšieho kúta“.

Biele nohavičky však neboli jediné, čo známa Češka ukázala. Vo svojich 54-rokoch totiž opäť raz predviedla aj štíhle stehná a perfektné krivky, ktoré by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ročníky. No, uznajte!

V sexi šatách sa speváčka Heidi Janků postarala o menšie pikantné odhalenie.
Zobraziť galériu (5)
V sexi šatách sa speváčka Heidi Janků postarala o menšie pikantné odhalenie.  (Zdroj: Foto: Profimedia)

Viac o téme: Heidi Janků
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu