Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TRAPAS vylepšenej Vondráčkovej (69): Preboha, čo to má s tými prsiami?!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Jejda! Pri pohľade na Helenu Vondráčkovú (69) by len málokto tipoval, že si blondínka tento rok pripíše už siedmy krížik. Aj napriek vyššiemu veku totiž speváčka stále srší elánom a mladíckou energiou. Napokon sa tak aj oblieka... Aj na nedávnej akcii sa v spoločnosti objavila v sexi tope s hlbokým výstrihom. Ten sa jej však postaral o nepríjemný trapas - pozrite, čo to má s tými prsiami?!

Hoci česká speváčka Helena Vondráčková tento rok oslávi svoje 70. narodeniny, stále sa na verejnosti a na pódiu objavuje v oblečení, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani o polovicu mladšie ženy. Aj na nedávnej premiére muzikálu Ples upírů sa blondínka objavila s hlbokým sieťovaným výstrihom.

Ten sa jej však postaral o poriadne nepríjemný trapas. O blondínke sa vie, že si svoje ženské zbrane nechala v minulosti vylepšiť silikónovými implantátmi - no a práve tými pútala počas večera pohľady všetkých prítomných. Nie však v pozitívnom svetle. Českej hviezde sa totiž v dekolte vynímali zdeformované prsia. Veď pozrite sami!

Helena Vondráčková pútala v spoločnosti pozornosť zdeformovanými prsiami.
Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková pútala v spoločnosti pozornosť zdeformovanými prsiami.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu