Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Dara Rolins pred plastikami: Takto vyzerali jej mini prsia!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins (Zdroj: Foto: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Ukázala mini dekolt! Vyšportované telo, napumpované poprsie a sexepíl na rozdávanie. Speváčku Daru Rolins (44) mnohí vnímajú ako chodiacu dokonalosť. Pred rokmi bolo ale všetko úplne inak. Blondínka totiž pred plastickými úpravami vyzerala skôr ako nevýrazné dievčatko, ktoré malo od dnešnej sexi dračice skutočne na míle ďaleko.

Je krásna, je sexi a mnohí ju berú doslova ako ikonu. Dara Rolins však nevyzerala vždy tak dobre ako teraz. Dôkazom môžu byť napríklad jej staršie fotografie, na ktorých je vidno, že blondínka si k dokonalosti dopomohla aj plastickými operáciami. Skutočnosť, že si v priebehu rokov nechala vylepšiť nos a zväčšiť prsia, dokonca bez problémov priznáva aj ona sama.


Dara Rolins prehovorila o plastikách: Aha, ako ju chirurgovia a roky zmenili!


Na svoje mladšie „ja“ si zaspomínala Rolins aj včera na sociálnej sieti, kde zverejnila fotografiu, na ktorej je rozdiel v porovnaní s jej súčasným imidžom viac než do očí bijúci. Na retro spomienke totiž pózuje iba v dvojdielnych bikinách - a to bez akýchkoľvek úprav.

A hoci tam plavovláska ani zďaleka nevyzerá ako zvodná sexi šelma, sympatické aj naďalej ostáva, že sa za svoj výzor nevinného dievčatka s pôvodným mini dekoltom vôbec nehanbí. Mladučkú Darinku v absolútnej prirodzenosti si môžete pozrieť aj vy!

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu