Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozboril v šoku: To nie sú rodičia, ale hyeny!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vrchol hyenizmu! Presne tak by sa dalo označiť správanie nezodpovednej ženy, ktorá nielenže opustí vlastné deti, dostane svoju babku do obrovských problémov, ale pokúsi sa ju dokonca obrať aj o strechu nad hlavou. Z tohto nepochopiteľného činu ostal v šoku aj samotný moderátor Vilo Rozboril (49)!

Ak sa matka dobrovoľne zriekne svojich detí, tak toto konanie sa nedá inak označiť ako srdcervúce, nepochopiteľné a veľmi smutné. Presne takéto pocity musela prežívať aj prababka Blanka, ktorá sa po smrti svojho manžela Jozefa, stará o opustené pravnúčatá celkom sama.

Ich matka totiž z ničoho nič odišla a už sa nevrátila. „Povedala, že ide robiť, že mi nechá deti, aby som sa o ne starala. Aby bolo viac peňazí. Viac peňazí ale nie je. Neposiela mi žiadne peniaze a viac sa neukázala,“ prezradila Blanka, ktorá Dávida a Sárku živí len zo svojho dôchodku.

Finančné suchoty však nie sú jediným dôvodom, prečo je žena nešťastná. Vrásky na čele jej robí aj Dávidkov zdravotný stav – chlapček je autista. Pomôcť by chcela aj Blankina dcéra, no ona sama sa musí popasovať s neľahkým osudom. „Ona má 16-ročného syna, tiež autistu. Pridružená je aj epilepsia. Ona má sama so sebou problémy,“ smutne skonštatovala starenka.

Užialená žena je pre nedostatok peňazí navyše aj poriadne zadlžená. A to nielen v nebankovkách. Výstražný prst dvihol koncom roka 2016 aj dodávateľ elektriny, ktorý jej pre neuhradené platby avizoval odpojenie. Varovné napomenutie sa tak môže čoskoro naplniť.

Hotový hyenizmus však nastal až v momente, keď sa jej vnučka snažila získať Blankin dom do vlastníctva. „Po dedovej smrti prišla vnučka, že sa bude starať o deti počas mojej hospitalizácie. Zdevastovali celý dom. Spoliehali sa na to, že dom prepíšem na nich. Keď som to neurobila, už sa viac neukázali,“ uzavrela so smútkom v očiach.

Bezradnej starenke však napokon podá pomocnú ruku Vilo Rozboril spoločne so svojou dcérou Katkou. Ako sa tento dojímavý príbeh skončí, uvidíte už dnes večer v Siedmom nebi na JOJke.

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu