Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollárova údajná milenka: Verejná provokácia v priesvitnom negližé! Veď jej vidno aj...

Dominika Ngo Ducová Zobraziť galériu (6)
Dominika Ngo Ducová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ukázala sexi krivky! Boris Kollár (51) je známy milovník žien. Medzi jeho milenky mnohí zaraďujú aj Dominiku Ngo Ducovú (19), keďže boli spolu tajne na dovolenke v Nepále. Dokonca ani v spoločnosti sa neobchádzajú, bez problémov sa vyobjímajú. Teraz táto kráska zverejnila záber, pri ktorom sa mnohým mužom rozbúši srdce. Brunetka totiž na sociálnej sieti provokuje v priesvitnom negližé. Pozrite, čo všetko odhalila!

Provokatérka! Moderátorka Dominika Ngo Ducová sa stala známou, keď sa stala novou moderátorkou Fashion Tv. V čase kastingov ju vo veľkom na svojom facebookovom profile podporoval známy milovník žien a multiotecko Boris Kollár. Neskôr vyšlo najavo, že dvojica spolu dovolenkovala v Nepále, a tak mnohým viac nebolo treba a exotickú krásku ihneď pripísali na zoznamu jeho mileniek, ktorý, povedzme si pravdu, nie je práve najkratší.

Mnohí muži Borisovi túto skutočnosť určite závidia, veď po krásnej žene túži snáď každý. No intímnejší pohľad na Dominiku sa teraz naskytol aj širšej verejnosti. Sexi brunetka sa totiž na sociálnej sieti pochválila poriadne pikantným záberom. V sexi čiernom a navyše priesvitnom negližé odhalila aj to, čo býva zväčša skryté – svoje plné prsia. Mnohí páni určite pri tejto fotke budú lapať po dychu. Niet sa čo čudovať, veď je tam riadna dračica...

 

Viac o téme: Dominika Ngo Ducová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu