Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ničí ju závislosť: Jojkárska herečka s tým nedokáže prestať!

Kristína Greppelová Zobraziť galériu (4)
Kristína Greppelová (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Prepadla závislosti! Slovenská herečka Kristína Greppelová (32) podľahla koníčku, ktorý ju ničí. Priznala to priamo pred televíznymi kamerami. Neuveríte, s čím nedokáže prestať, až kým nie je úplne vyčerpaná.

Herečka Kristína Greppelová je priaznivcom televíznych seriálov veľmi dobre známa. Zahrala si napríklad v Paneláku, Pod povrchom a aktuálne hviezdi aj v komediálnej novinke Prázdniny. Pozornosť si však brunetka v týchto dňoch vyslúžila úplne niečím iným.

Rovno pred kamerami totiž priznala, že nedávno prepadla novej závislosti. „Ja som taká nevyspatá už asi týždeň, lebo po nociach hrám také hry na mobile. Ľahnem si o 11-tej, 12-tej a do 3-tej už ani neviem, kedy prejde čas. Mám pocit, že začínam byť závislá,“ povedala so smiechom pre jojkársky Topstar.

„Keďže som dostala nový mobil na narodeniny, tak som si tam naťahala nové hry, ktoré hráva aj moja mama. Teda vlastne ona ma do toho dotiahla – moja mama!“ vtipne skonštatovala Greppelová. Tmavovláska si je ale našťastie veľmi dobre vedomá, že mánia okolo nových hier sa musí skončiť. Dokonca si už stihla stanoviť aj termín: „Dávam tomu tak dva týždne a už stopnem trošku, lebo fakt som unavená,“ dodala Kristína, ktorá chce s nočným zlozvykom pre obrovský deficit spánku radšej nadobro skoncovať.

Viac o téme: Kristína Greppelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu