Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská dráma na televíznych obrazovkách: Kolaps a zásah záchranárov v obľúbenej šou na Jojke!

Marianna počas nakrúcania skolabovala. Zobraziť galériu (7)
Marianna počas nakrúcania skolabovala. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Poriadne napäté chvíle budú dnes na televíznych obrazovkách prežívať súťažiaci Marianna a jej priateľ Peter, ktorí sa prebojovali do siedmeho kola obľúbenej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Tí zobrali svoj kulinársky boj až tak vážne, že situácia si napokon vyžiadala okamžitý zásah zdravotníkov.

Celá dráma sa udiala počas toho, ako Peter nakrúcal svoje výpovede. „Vtedy som sa oprela o stenu, zatočila sa mi hlava a tvárila som sa, že sa nič nedeje. No keď som začala rozprávať a pýtali sa ma otázky, videli, že rozprávam od veci a nevnímam ani to, čo sa ma pýtajú,“ povedala pre portál joj.sk jeho partnerka, ktorá kvôli úspechu v súťaži sprvu zdravotné komplikácie nechcela priznať.

Omnoho horšie však celú situáciu vnímal Peter. „Akurát som si robil kávu a niekto zakričal, aby zavolali zdravoťáka. Prvé, čo mi napadlo, že sa niekto porezal. Išiel som nakuknúť a neveril som vlastným očiam. Mal som milión myšlienok, no našťastie mi hovorila, že už je lepšie, spomínal na krušné chvíle sympatický muž.

Za celú situáciu mohol podľa zdravotníka stres, pre ktorý sa Marianne zdvihol krvný tlak až na hodnoty 160 na 90. Pár mal šťastie, že zdravotné komplikácie vznikli až vtedy, keď dovarili. V inom prípade by totiž dvojica podľa vlastných slov spoločné varenie určite nezvládla. 

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu