Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trapas s Ewou Farnou: Neuveríte, ako sa nechala vylepšiť!

Ewa Farna si vyrobila poriadny trapas. Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna si vyrobila poriadny trapas.

PRAHA - Za toto ju vysmejú! Populárna speváčka Ewa Farna (23) je známa tým, že jej nechýba ani poriadna dávka sebakritiky. Za kilá navyše sa nikdy nehanbila a svoje plnšie krivky s nadhľadom dokonca okomentovala aj v jednej zo svojich skladieb. O to šokujúcejšie bolo preto zistenie, že brunetka sa v týchto dňoch nechala vylepšiť. Vyrobila si však trapas ako hrom!

Speváčka Ewa Farna sa v uplynulom období postarala o hotový mediálny rozruch. Nie však kvôli hudbe. Do centra diania sa dostala svojimi obrovskými výkyvmi váhy. Raz zaujala ako zvodná sexica, inokedy zasa ako dobre „vypapkaná“ bacuľka.

Brunetka je navyše dobre známa tým, že si zo svojej macatejšej postavy ťažkú hlavu nerobí a na svoj účet sa dokáže vždy pobaviť dokonca aj ona sama. O to prekvapivejší je preto záber, ktorý nedávno zverejnila na internete.

A hoci ním chcela fanúšikom len oznámiť svoju účasť v porotcovskom kresle istej poľskej súťaže, Ewa opäť raz upútala niečím celkom iným. Nedal sa totiž prehliadnuť fakt, že populárna Češka sa na fotografii nechala graficky vylepšiť.

Jej tvár prešla poriadnou dávkou úprav, čo je najviac vidieť najmä na jej výrazne zúžených kontúrach tváre. „Sorry, Ewa, ale také prepadnuté líca už dávno nemáš,“ vyjadril svoje pobúrenie nad upravenou snímkou jeden zo speváčkiných priaznivcov. Ďalší odporúčal vymeniť grafikov. A keďže Farna disponuje naozaj peknou tváričkou a za svoje plnšie tvary sa nikdy nehanbila, tak v tomto prípade sa dá pokojne hovoriť o poriadnom trapase. Veď kto by to bol povedal, že čaru retuše raz prepadne aj práve Ewa...

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu