Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Karin Haydu po 3 rokoch: Bude konečne svadba?!

Karin Haydu Zobraziť galériu (5)
Karin Haydu (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Povedala to na rovinu! Okúsila trpkú neveru aj sklamania z nevydarených vzťahov, dnes je však opäť zamilovaná. Reč je o slovenskej herečke Karin Haydu (39), ktorá už tri roky žiari šťastím po boku finančníka Rasťa Podhorca. Zazvonia brunetke svadobné zvony aj po druhý raz?

Nie je žiadnym tajomstvom, že Karin Haydu v minulosti príliš veľa šťastia v láske nemala. Nevyšlo jej nielen manželstvo s neverným Petrom Antovským, ale ani trojročný románik s podnikateľom Martinom Rácom.

Pred tromi rokmi sa však herečka zahľadela do generálneho riaditeľa poisťovne Rastislava Podhorca, ktorého síce dlho tajila, no konečne sa zdá, že to bude predsa len ten pravý. Sympatická Slovenka totiž po boku svojej polovičky doslova kvitne a žiari pri každej možnej príležitosti.

To, že je Karin šťastná a spokojná, sme si všimli aj na nedávnej spoločenskej akcii, na ktorej sa ruka v ruke objavila po boku svojho priateľa. Zaujímalo nás preto, či sa zaľúbenci plánujú vo vzťahu posunúť aj niekam ďalej. „Tieto posuny už ja mám vo svojom živote za sebou a viem, že mi nezabezpečili šťastné manželstvo a trvalé manželstvo, takže po osobnej skúsenosti som isté veci prehodnotila,“ otvorene povedala Topkám brunetka.

Po neľahkých životných skúsenostiach tak umelkyňa nepociťuje extrémnu túžbu vydávať sa. Práve naopak - pod čepcom ju podľa jej vlastných slov už zrejme druhý raz neuvidíme. „Nie som proti manželstvu určite nie. Som za taký naozajstný manželský zväzok a za to, aby deti vyrastali v rodinách, ale teda nie vždy sa to dá. Ale viem, že ten sobášny list nezabezpečí šťastné manželstvo. Takže trocha inde sú tie hodnoty,“ skonštatovala na záver Haydu.

VIDEO: Rozhovor s Karin Haydu

rozhovor Karin Haydu o manželstve na akcii kristalove kridlo

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu