Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Depresie Jozefa Vajdu: Priznal, z čoho má úzkosť!

Jozef Vajda Zobraziť galériu (4)
Jozef Vajda

BRATISLAVA - Toto mu nerobí dobre! Každý v živote občas zažije obdobie, keď mu nie je práve najlepšie. Buď nie je so svojím životom spokojný, alebo prežíva nejaké trápenie, či dokonca depresie. Ani herec Jozef Vajda (61) nie je výnimkou. Hoci na prvý pohľad pôsobí ako statný chlap, ktorého len tak niečo nerozhodí, nie je to vždy tak. Umelec priznal, čo mu vie narobiť poriadne vrásky na čele.

Herec Jozef Vajda už roky patrí medzi obľúbených slovenských hercov, ktorého diváci poznajú z rôznych filmov či seriálových úloh. Napriek tomu, že už nepatrí medzi mladých zajačikov, postavou zatieni nejedného mladšieho kolegu. A tak by málokto povedal, že aj takého vyšportovaného a statného chlapa môže niečo sužovať. Umelec totiž v nedávnom jojkárskom Top Star magazíne priznal, ako bojuje so svojimi každoročnými zimnými depresiami.

„Mojou hviezdou je slnko, ja som v znamení leva a mne naozaj zimné obdobie nerobí až tak dobre,“ priznal Vajda, ktorý má na zimnú depresiu aj „lieky”. Jedným z nich je dovolenka v teplých krajinách, ale na tú bohužiaľ nemá čas. Ako potom rieši svoje stavy úzkosti?

„Dá sa to potom riešiť ohňom, ktorý je prirodzený, a to je krb. Ten si zapálite a je vám teplo a môžete sa pri krbe túliť s niekým druhým. Alebo si to teplo potom robím vo svojom vnútri, že si zavriem oči a predstavujem si krásne počasie,“ vyznal sa herec, ktorý nepohrdne ani ďalšou príjemnou možnosťou ako sa zbaviť zimných depresií. „Vínečko vás tiež zohreje samozrejme, ale netreba to preháňať, lebo potom môže aj zatemniť mozoček,“ dodal na záver Vajda, ktorému zrejme momentálne chladné zimné počasie a tuhé mrazy poriadne strpčujú život.

Viac o téme: Jozef Vajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu