Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Barmošová opäť s exfrajerom?! Stres, panika a manévre na parkovisku!

Lucia Barmošová s Martinom Durasom Zobraziť galériu (4)
Lucia Barmošová s Martinom Durasom

BRATISLAVA - Opäť spolu?! Lucia Barmošová (34) minulý rok chodila s podnikateľom Martinom Durasom (30). Vzťah im krachol už po pár mesiacoch, vraj mali rozdielny pohľad na život. No zaujímavé je, že včera sme moderátorku zahliadli práve s jej ex. V panike hopsala po parkovisku pri nákupnom centre a rýchlo prestupovala zo svojho auta do jeho mercedesu.

Začiatkom minulého roka sa prevalilo, že Lucia Barmošová má novú lásku. Začala chodiť s mladším podnikateľom Martinom Durasom. Už v septembri sme vás však informovali, že vzťah im veru dlho nevydržal. 


Šokujúci ROZCHOD: Barmošovej to krachlo po pár mesiacoch!


K dôvodom sa moderátorka nevyjadrovala, no neskôr v kruhu priateľov poznamenala, že návrat možný nie je, lebo majú príliš rozdielny pohľad na život. Preto nás naozaj prekvapilo, keď sme včera zbadali dvojicu opäť spolu, respektíve Luciu nasadajúcu do Martinovho auta. 

V čase obeda na parkovisku petržalského nákupného centra sme si zrazu všimli nervózne pôsobiacu Luciu. Pobehovala okolo svojho auta, akoby nevedela, čo má robiť. A zrazu naskočila do bieleho mercedesu, ktorý zdanlivo len prechádzal okolo, no zrazu pribrzdil a Barmošová naskočila dnu. 

Podľa našich informácií toto auto patrí práve Martinovi Durasovi. Dvojica sa tak evidentne opäť stretáva a naozaj zaujímavým spôsobom. Také manévre sa  totiž len tak nevidia. S blondínkou sa nám zatiaľ spojiť nepodarilo. 

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu