Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nahnevaná Gregorová prehovorila: O priateľovi zlatokopovi aj vydržiavaní!

Hana Gregorová otvorene prehovorila. Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová otvorene prehovorila. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Hana Gregorová (64) sa so svojím mladým milencom Ondřejom Koptíkom (32) postarala v ostatných mesiacoch o hotový mediálny kolotoč. Hypotézy spojené s ich kontroverzným vzťahom sú však pre herečku vraj peklom a neustály záujem jej už začína liezť poriadne na nervy. Mnohým neprajníkom preto poslala jasný odkaz!

Herečka Hana Gregorová si 4 roky po smrti svojho manžela – legendárneho herca Radka Brzobohatého, našla novú lásku. Jej vyvoleným sa stal Ondřej Koptík, ktorý je od brunetky mladší o neuveriteľných 32 rokov. Ich kontroverzný románik navyše začal naberať raketovú rýchlosť - a to vo všetkých smeroch! Niet sa preto čomu čudovať, že sa táto dvojica stala témou číslo jeden nielen v Čechách, ale i na Slovensku.


Raketová rýchlosť! Gregorová (63) už fakt plánuje svadbu: Toto o nej prezradila!


Prehnaný záujem však umelkyňu vôbec neteší, práve naopak. Neustále otázky a všemožné špekulácie o ich vzťahu jej už poriadne lezú na nervy. „Napriek tomu, že s nikým o tom nehovorím, každý všetko vie, o mojej finančnej situácii, o tom, či je niekto zlatokop, no proste hrozné,“ otvorene prehovorila pre jojkársky Topstar umelkyňa.

„Všetky možné hypotézy o mne napísali, len jediný variant nikdy nebol povedaný, že by mohol byť fakt do mňa zamilovaný. To nikto nepripúšťa. Takže nech si ďalej píšu, čo chcú,“ pokračovala vo svojom tvrdení Gregorová. Herečka dokonca poslala všetkým neprajníkom aj jasný odkaz: „Určite ho nevydržiavam!“, zdôraznila Hana, ktorá podľa vlastných slov najlepšie vie, kde sa ukrýva pravda.

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu