Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozivo vychudnutá Zuzana Kanócz: Je z nej len kosť a koža!

Herečka Zuzana Kanócz sa stráca pred očami. Zobraziť galériu (6)
Herečka Zuzana Kanócz sa stráca pred očami. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Zuzana Kanócz (37) nikdy nepatrila k ženám, ktoré by trápili kilá navyše. Práve naopak – vždy sa vynímala nielen sympatickým výzorom, ale aj štíhlou figúrou. V pondelok večer sa však brunetka po dlhšej odmlke objavila v spoločnosti opäť a všetkých doslova prekvapila svojím extrémne vyziabnutým vzhľadom.

Herečka a dvojnásobná mama Zuzana Kanócz je známa tým, že preferuje aktívny pohyb a zdravý životný štýl. Ten sa ale čoraz viditeľnejšie odráža na jej výzore a pomaly to začína vyzerať tak, že sa brunetka doslova stráca pred očami.


Mamička Kanócz rapídne schudla: Zuzana, už stačí!


Svojou vychudnutou postavou všetkých šokovala aj počas akcie RTVS, ktorá sa konala pri príležitosti predstavenia seriálu Tajné životy 2. Partnerka Juraja Loja sa tam ukázala v čiernom tope a krátkej minisukni, v ktorej sa nedali prehliadnuť jej extrémne štíhle nohy.

Umelkyňa pútala pozornosť aj prepadnutou tvárou a chudými rukami, ktoré pripomínali skôr tenké paličky. Pri pohľade na ňu by človek len s ťažkosťou uveril, že toto krehké žieňa porodilo dve deti...

Herečka Zuzana Kanócz je ako kosť a koža.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Zuzana Kanócz je ako kosť a koža.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Kánocz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu