Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapivé čistky v Markíze: Končí Bičan aj ďalšie známe tváre!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan

BRATISLAVA – Dostali padáka! Vedenie televízie Markíza v týchto dňoch dospelo k ráznemu rozhodnutiu. Relácie so známymi tvárami u divákov totižto neuspeli podľa očakávania a sťahujú ich z pôvodného vysielania. V Záhorskej Bystrici sa prerátali s Andrejom Bičanom (42) ako aj s ďalšími známymi tvárami. Títo na obraze definitívne končia!

Zemetrasenie v televízii! Tak by sa dali nazvať nedávne rozhodnutia vedenia televízie v Záhorskej Bystrici. Kompetentní totiž zistili, že šou, ktoré mali byť ťahúňmi večerného vysielania, u divákov neuspeli, a tak sa rozhodli pre nečakané radikálne kroky.

Hviezda verejnoprávnej televízie Andrej Bičan, ktorý si po úspechu v šou Tvoja tvár znie povedome mohol splniť svoj sen vlastnou šou Hviezdna párty, divákov neoslnila. Práve naopak. Mnohí ju označujú za prepadák. Hoci Bičan nedostal košom úplne, končí v prime-time. Podľa portálu mediaboom.sk ho vedenie odsunulo na neskorší čas o 22:35. Markíza tak prvýkrát v tomto roku vyťahuje okamžitú večernú zmenu programu a od štvrtka bude šou vysielaná v novom čase. Zaujímalo nás preto, čo na túto zmenu hovorí Bičan. Odpoveď sme sa však do týchto chvíľ nedozvedeli. Nedvíhal telefón, ani neodpovedal na sms správy.

Omnoho horšie správy sa dozvedeli moderátori zábavnej šou Koleso šťastia - Alžbeta Ferencová a Lukáš Adamec. Ich mimoriadne neúspešná šou od tohto týždňa zmizne z obrazoviek. Podľa spomínaného portálu sa Markíza po dlhom váhaní rozhodla, že vo vysielaní Kolesa šťastia pokračovať nebude. Televízia už nasadila upútavky, v ktorých promuje na podvečery premiéry Susedských prípadov. Pritom ešte cez víkend promovali Koleso šťastia. Čo na toto nečakané a rázne rozhodnutia hovoria samotní moderátori? 

„V podstate o tom ešte neviem,“ priznala zaskočená Ferencová, ktorá sa túto nemilú správu dozvedela od nás. „Jasné, že ma to mrzí. Bola to super skúsenosť,“ okomentovala kráska prácu na obraze. Jeden z dôvodov, prečo relácia neuspela je podľa nej tento: „Markíza prešla na digitálne vysielanie. Tak aj to by mohlo byť za tým.“ Tmavovláska však aj napriek tomuto neúspechu na prípadnú ďalšiu prácu pred kamerami nezanevrela. „Viem si to predstaviť, ale v inej pozícii. Tu hral Luky hlavnú úlohu a tiež asi aj v inej relácii, ktorá by mi bola bližšia, nejaká hudobná napríklad. Nikdy nehovor nikdy,“ dodala na záver Ferencová. To, čo si o konci relácie myslí Adamec sme sa nedozvedeli, telefón mal vyplnutý.

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu