Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenka s mega prsiami po návrate z luxusnej dovolenky v šoku: Prišla o všetko!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Toto nečakala! Sexi blondínka Michaela Gašparovičová (24), ktorá je známa najmä vďaka svojim mega prsiam, si ešte nedávno užívala luxusnú dovolenku so svojím priateľom. Zastihli sme ju však v deň návratu na Slovensko a dozvedeli sme sa, že po príchode domov zo slnečného Zanzibaru a Tanzánie ostala v šoku. Zistila totiž, že prišla o všetko.

Takéto nepríjemnosti by nechcel zažiť nikto! Slovenská Lolo Ferrari Michaela Gašparovičová, známa ako Mia Bella, si ešte donedávna užívala s priateľom luxusnú dovolenku v Afrike.

„Bolo výborne, 31 stupňov, takže úplný opak ako tu. Boli sme na Zanzibare, na ostrove, a potom v Tanzánii. Klasická dovolenka, nič také špeciálne sme nezažili. Taký oddych pri mori, ale musela som sa aj učiť, nakoľko som mala dnes skúšku,“ prezradila Topkám nedávno Gašparovičová, ktorú sme zastihli v deň príchodu na Slovensko na istej párty.

Hoci si dovolenku náramne užila, návrat domov nebol pre ňu dvakrát príjemný. Práve naopak - ostala v šoku. Prišla totiž o všetko, čo mala vtedy pri sebe. „Dnes ráno sme sa vrátili z dovolenky, hodinu a pol som čakala na svoju batožinu, ktorá mi neprišla doteraz z letiska,“ rozhorčene priznala vtedy Mia. Takúto nepríjemnú situáciu by zrejme nechcel zažiť nikto. Snáď sa jej kufor našiel a kráska neprišla o žiadne svoje veci.

 
 
 
 
 

#comewithme #ishowyou #paradise

Fotka uverejnená používateľom Mia Bella (@mia.bella.model),     

 

rozhovor Michaela Gasparovicova 1

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu