Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialené obžerstvo známej Slovenky: Takto teraz vyzerá!

Lenka Rakarová alias LeRa Zobraziť galériu (5)
Lenka Rakarová alias LeRa (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Vypapkala sa!? Sympatická blondínka Lenka LeRa Rakárová (34), ktorá je známa predovšetkým ako muzikálová speváčka a herečka, topkám nedávno priznala, že koniec roka bol pre ňu šialený. Aspoň, čo sa sviatkov týka, lebo jedla piate cez deviate. A to vraj nechalo aj svoje následky. Teraz potrebuje odstrániť, čo sa na ňu nalepilo!

Speváčka Lenka Rakarová, známa ako LeRa, ktorú sme nedávno stretli na párty v centre Bratislavy, nám priznala, že koniec roka bol pre ňu poriadne šialený. Vianočné sviatky si vychutnala naplno, teda najmä, čo sa jedla týka. Doslova sa obžierala.

Preto na otázku, či si dala do nového roka nejaké predsavzatie, odvetila: „Novému roku predchádzalo vianočné obžerstvo, tak v prvom rade odstrániť to, čo sa nalepilo počas sviatkov,“ priznala speváčka, ktorá však vôbec nepôsobí, že by sa nejako vypapkala. „Je to vidieť, no sem tam nejaké to kilo vybehne,“ presviedčala nás.

Zaujímalo nás preto, ako sa snaží dať opäť do formy. „Cvičím, snažím sa chodiť plávať pravidelne, teraz chodím aj korčuľovať, pretože pred domom máme zamrznuté jazero, tam sú úplne ideálne podmienky. Tiež do fitka si zabehať a takéto veci. Ale je to nepravidelné, lebo každý druhý deň cestujem niekde po Slovensku na koncerty a na vystúpenie, takže je to teraz také veľmi nedôsledné, snáď sa to napraví po plesovej sezóne,“ dúfa Lera, ktorá nepohrdne ani diétou.

„Ja absolútne najviac na svete uznávam smoothies diétu. Nie je to vlastne diéta, ale zdravý spôsob života, akurát teraz na to nemáme také vhodné ročné obdobie, ale hneď ako začne byť záhradková zeleninka k dispozícii, tak ja mixujem zeleninu a ovocie a ono to ide šialeným spôsobom dole,“ tvrdila nám umelkyňa, ktorá napriek tomu, že podľa nej pribrala pár kíl, vyzerá výborne. Veď posúďte sami.

LeRa cíti, že pribrala pár kíl, ktoré chce po vianočnom obžerstve schudnúť...
Zobraziť galériu (5)
LeRa cíti, že pribrala pár kíl, ktoré chce po vianočnom obžerstve schudnúť...  (Zdroj: Jan Zemiar)

LeRa

Viac o téme: Lenka Rakarová alias LeRa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu