Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Slovenka s mega prsiami prekvapuje: Toto musí ísť dole!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (8)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Rázne rozhodnutie! Známa plastiková blondínka Michaela Gašparovičová (24) si potrpí na tip-top postavičku. Pred vyše mesiacom šokovala svojich priaznivcov, keď si nechala znova zväčšiť svoje obrovské prsia a aktuálne sa pýši tým, že ich má na Slovensku najväčšie. Nedávno sme ju vyspovedali a priznala nám, že nie je so svojimi krivkami spokojná. Toto chce na svojom tele odstrániť!

Nespokojná! Michaela Gašparovičová alias Mia Bella sa zviditeľnila najmä tým, že aj napriek mladému veku má už za sebou niekoľko plastických operácií. Má upravený nos, zväčšené pery a čo je asi najviac viditeľné, sú jej prsia. Tie prešli rukami chirurga už niekoľkokrát. Naposledy pred mesiacom, kedy si do každého prsníka nechala voperovať vrecko s objemom až 1200 ml, a tak sa sexi prsaňa môže pýšiť najväčšími vnadami na Slovensku.

Nedávno dokonca topkám blondínka priznala, že hoci sa cíti sexi so svojím telom nie je úplne spokojná. „Chcem schudnúť. Po tej zlomenej nohe, čo som mala, tak som trošku pribrala. Tak chcem schudnúť a začať viac cvičiť a dodržiavať zdravú stravu,“ priznala nám inak chudá Gašparovičová, ktorá chce dať zo svojho tela dole pár kíl a nejakú tie tukové vankúšiky, ktoré zrejme vidí najmä ona.

Michaela Gašparovičová chce schudnúť.
Zobraziť galériu (8)
Michaela Gašparovičová chce schudnúť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

rozhovor Michaela Gasparovicova

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu