Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakané správanie herca Jozefa Vajdu: Manželstvo ho už nebaví... Chce sa zbaviť ženy!

Jozef Vajda Zobraziť galériu (4)
Jozef Vajda (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Chce s ňou skoncovať! Hoci na začiatku každého romániku je zamilovanosť a veľká vášeň, z niektorých však časom láska vyprchá... Potom často nastáva rozchod. Aktuálne sa s podobnou situáciou stretol aj herec Jozef Vajda (61). Toho manželstvo už nebaví a svojej ženy sa chce zbaviť.

Jozef Vajda je ostrieľaným slovenským hercom. Na svojom konte má nespočetné množstvo filmových aj televíznych úloh, vďaka ktorým ho diváci doslova milujú. Aktuálne sa známy Slovák pasuje s neľahkou životnou situáciou - manželstvo ho už nebaví a svojej ženy sa chce zbaviť. 

Reč však nie je o jeho skutočnom živote... Umelec len stvárňuje nešťastne ženatého právnika v jojkárskej novinke s názvom Čert nikdy nespí, ktorá sa na obrazovky dostane budúci týždeň. Práve tam sa Vajda musí popasovať s drsným rozchodom. No a vyrieši to naozaj netradičným spôsobom - svoju hysterickú a závislú ženu totiž chce zbaviť svojprávnosti, aby si nemusel ukrojiť zo svojho majetku a mohol si užívať života po boku mladej milenky. 

Podobné problémy v skutočnom živote Jozef našťastie riešiť nemusí. Práve naopak - harmóniu a lásku našiel po boku partnerky Júlie, ktorú si koncom júla 2014 po dlhých dvanástich rokoch vzťahu vzal za ženu. A zdá sa, že dvojica je spolu rovnako šťastná, ako v začiatkoch svojho vzťahu.

Viac o téme: Jozef Vajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu