Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dostala Puškárovej džob: Aha, kto nahradí Zlaticu v Televíznych novinách!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - A je to jasné! Zlatica Puškárová už pomaly pomýšľa na materskú dovolenku, a tak sa v Markíze museli poobzerať po jej náhradníčke. A stalo sa to, čo sa aj predpokladalo. Tak ako sa po šou Tvoja tvár znie povedome dostal k lepšiemu fleku Viktor Vincze, tak teraz získala blondínkin džob Lenka Vavrinčíková z druhej série.

Náhradníčka je už istá! Zlatica Puškárová je momentálne tehotná s druhým dieťaťom, a tak sa čoskoro na nejaký čas uvoľní jej miesto v Televíznych novinách. Kompetentní už aj prezradili, kto na jej stoličku zasadne. 

A nejde o žiadne veľké prekvapenie. V šou Tvoja tvár znie povedome totiž z redaktorov zažiarila Lenka Vavrinčíková a televízia sa rozhodla využiť jej popularitu rovnako, ako keď flek v poobedných správach prihrala po prvej sérii Viktorovi Vinczemu. 

Modro-žltí to oznámili na svojom webe. „Už čoskoro vám správy z domova aj zo zahraničia bude v Televíznych novinách prinášať Lenka Vavrinčíková, ktorú sme doteraz poznali ako moderátorku Počasia,” oznámili markizáci na stránke markiza.sk. 

Pre brunetku je to dosť veľká výzva. Snáď sa s ňou popasuje so cťou. „Ďakujem televízií Markíza za ďalšiu šancu, ktorú mi poskytla. Veľmi sa z toho teším a dúfam, že nesklamem nielen divákov, ale ani mojich kolegov z redakcie spravodajstva, ktorí tvoria obsah Televíznych novín. Urobím všetko pre to, aby som ich prácu prezentovala divákom čo najlepšie," povedala Lenka pre spomínaný portál. 

Na spravodajskú stoličku čoskoro zasadne Lenka Vavrinčíková.
Zobraziť galériu (4)
Na spravodajskú stoličku čoskoro zasadne Lenka Vavrinčíková.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

 

Viac o téme: Zlatica PuškárováLenka Vavrinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu