Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa moderátorka provokovala iba v plavkách: Sexi hrátky na pláži a... Pozrite, čo ukázala!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Foto: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Sexi a stále provokatívna! Presne v takejto podobe sa naposledy predviedla extravagantná moderátorka Kristína Kormúthová (31). Svojich fanúšikov totiž aj v týchto mrazivých dňoch zahriala poriadne rajcovným videom. V dvojdielnych bikinách ukázala, čo sa dalo!

Kristína Kormúthová bola dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou športového spravodajstva na obrazovkách RTVS. Po kontroverznom statuse, ktorý zverejnila na internete, ju však čakal nekompromisný vyhadzov a brunetka tak musela pred viac ako dvoma rokmi svoje lukratívne moderátorské miesto raz a navždy opustiť.


Škandalózna moderátorka vytasila zbrane: SEXBOMBA... Do Baywatchu s ňou!


Známa Slovenka však dlho v úzadí nevydržala - práve naopak. Svojím fanúšikom sa aj naďalej permanentne pripomína prostredníctvom sociálnych sieti, kde ich zásobuje zaujímavými momentkami z jej života. No a nedávno ich dokonca potešila aj jedným extra zvodným bonusom.

Kormúthová si totiž tentoraz zaspomínala na leto a kúsok horúcich momentov preniesla aj na svojich priaznivcov. V dvojdielnych plavkách ukázala nielen vypracovanú figúru a napumpovaný dekolt, ale aj sexi „hrátky“ na hojdačke. Niet preto pochýb, že fantázia mužov sa pri pohľade na Kristínu rozbehla na plné obrátky. Raz darmo, táto extravagantná cicuška, stále vie, ako zaujať!

Kristína Kormúthová takto dráždila svojich mužských fanúšikov na Instagrame.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová takto dráždila svojich mužských fanúšikov na Instagrame.  (Zdroj: Foto: Instagram K.K.)
 

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu