Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zvrat vo vzťahu Gregorovej (64) a mladého zajačika: Rozhodoval súd!

Hana Gregorová a jej mladý snúbenec Ondrěj. Zobraziť galériu (4)
Hana Gregorová a jej mladý snúbenec Ondrěj.

PRAHA – Kde niečo končí, iné začína! Minulý rok v lete šokoval český a slovenský šoubiznis nečakaný vzťah. Vdova po hercovi Radkovi Brzobohatom (†79) Hana Gagorová (64) si našla mladého, ale za to ženatého milenca Ondřeja Koptíka (32). O niekoľko mesiacov neskôr ju nečakane mladík požiadal o ruku a dnes im už nič nebráni v tom, aby sa zobrali. Koptík je totižto už rozvedený!

Bude svadba?! Jedno manželstvo skončilo, druhé môže začať. Reč je o mladom snúbencovi  herečky Hany Gregorovej Ondřejovi Koptíkovi, ktorý so známou brunetkou randí už viac ako 8 mesiacov. Ten totižto vdovu po Radkovi Brzobohatom zbalil ešte ako ženáč, no od stredy je už podľa informácií českého denníka Blesk rozvedený. A tak mu reálne už nič nebráni v tom, aby si svoju snúbenicu vzal za ženu.

Rozvodový súd, dnes už s bývalou manželkou Pavlínou Koptíkovou, prebehol v stredu krátko po desiatej hodine, kde sa obaja dohodli aj na starostlivosti o ich dve deti. „Beriem si ich často na víkend a chodíme spolu s Hankou na výlety, už jej hovoria teta a som rád, že si spolu rozumejú,“ zveril sa v minulosti Koptík spomínanému denníku.

Hoci to vyzerá, že je dvojica spolu šťastná, to či sa naozaj vezmú, zrejme ukáže až čas. Mladík to totižto nemá stále pri Hane také isté, keďže herečka najskôr žiadosť o ruku prijala, ale neskôr začala tvrdiť opak, a to, že zasnúbení nie sú. Nechajme sa prekvapiť, či im budú nakoniec naozaj zvoniť svadobné zvony. Prekvapením by bolo, kedy to bolo, ako sa hovorí, do roka a do dňa...

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu