Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mokráňovej párty skončila sklamaním: Podraz od najbližších a Plačkovej trápne móresy!

Lucia Mokráňová a Zuzana Plačková Zobraziť galériu (14)
Lucia Mokráňová a Zuzana Plačková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Takto si to nepredstavovala! Lucia Mokráňová vo štvrtok v noci oslavovala svoje okrúhle 25. narodeniny v centre nášho hlavného mesta. Na akcii World By Women (WBW), kde sa jej narodeninová párty konala, sa objavili aj známe tváre nášho šoubiznisu. Medzi nimi aj jej kamarátka Zuzana Plačková (25), ktorá predviedla nečakané móresy. Oslávenkyňa na párty pôsobila šťastne, no po oslave otvorene priznala, že bola sklamaná...

Vo štvrtok večer bola najobletovanejšou ženou v istom diskoklube v centre Bratislavy bývalá farmárka Lucia Mokráňová. Tá na poslednej WBW párty totižto oslavovala svoje okrúhle 25. narodeniny.

Zablahoželať jej prišlo aj niekoľko známych tvári, medzi nimi aj jej kamarátka Zuzana Plačková, ktorá však predviedla čudné móresy. Pred novinármi sa totižto odmietala fotiť, ale selfie zábery si bez problémov robila. Dokonca táto „hviezda“ nemala chuť dávať ani rozhovory, lebo sa vraj necítila dobre. Zrejme, ale jej choroba nebola taká vážna, keďže prišla na párty, ktorá sa konala v nočných hodinách. Dokonca  ani po gratuláciách kamarátke, ktorá si sfúkla sviečky okolo pol 1 v noci, sa nezberala domov. A ktovie, možno sa premáhala iba kvôli kamarátke, ktorú nechcela sklamať. Keďže, ako sa neskôr ukázalo, oslávenkyňu v ten večer viacerí sklamali.

Po párty sa Mokráňova totižto zverila svojím kamarátom na sociálnej sieti, že ju nepríjemne prekvapili najbližší priatelia. „Ďakujem srdiečka. Od ľudí, od ktorým by som to nečakala, ma prekvapili, a zase naopak... Od ľudí, čo by som to čakala, ma sklamali... A ďakujem moc za priania, darčeky a za čas, ktorý ste si spravili,“ napísala smutne Lucia, ktorá si svoju párty zrejme predstavovala trošku inak. Najmä teda, čo sa ľudí týka. Napriek tomu sa na oslave usmievala a vyzerala v ten večer fantasticky. Veď pozrite sami!

Viac o téme: Zuzana PlačkováLucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu