Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sex priamo v éteri: Slovenský moderátor dostal f*jku a... Fotil si ju pri tom!

Moderátori Rádia Anténa Rock dopriali kolegovi šteklivé potešenie. Zobraziť galériu (3)
Moderátori Rádia Anténa Rock dopriali kolegovi šteklivé potešenie.

BRATISLAVA - Tomuto neuveríte! Moderátori rádia majú šťastie v tom, že ich poslucháči nevidia. A rovnako tak nevideli, keď kolegovia dopriali moderátorovi z Antéra Rock sexuálne potešenie. No ten čo-to komentoval priamo do vysielania a nakoniec sa na facebooku objavilo aj video!

O toto ste určite prišli! Stalo sa to síce ešte v auguste, ale k širokej verejnosti sa to nejako nedostalo. Až teraz nám jeden z našich čitateľov poslal video, aké prekvapenie dostal moderátor SiFon od svojich kolegov na narodeniny. 

Dopriali mu totiž sexuálne potešenie - ako avizovali na začiatku videa, zmyslom bol orálny sex. A tak, keď SiFon na svoje narodeniny vysielal, otvorili sa zrazu dvere a vstúpila neznáma slečna. Začala s ním flirtovať, neskôr sa aj vyzliekať. 

A moderátor nijako neprotestoval. Ešte aj do éteru čo-to poslucháčom prezradil a potom sa venoval nahým prsiam. Slečna sa nakoniec vyzliekla úplne do hola a zaliezla pod stôl. Oslávenec si rozopol nohavice a... Dokonca si ju pri jej činnosti aj fotil. Pozrite si video pod článkom!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu