Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lucie Bílá (50) bez mejkapu: Ten pohľad vás dostane!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá (Zdroj: Instagram L.B.)

PRAHA - Takto by ste ju na obraze nikdy nevideli! Obľúbená česká diva Lucie Bílá (50) je známa tým, že je vždy dokonale upravená a nastajlovaná, a tak si ju mnohí ani nevedia predstaviť ako vyzerá bez mejkapu. Nedávno urobila speváčka výnimku a svojím priaznivcom ukázala svoju „pravú“ tvár. Pozrite sa, ako vyzerá bez nánosu líčidiel! Spoznali by ste ju?

Bez hanby! Najúspešnejšia speváčka českého a slovenského šoubiznisu Lucie Bílá sa v spoločnosti objavuje vždy dokonale upravená a na obrazovkách, divadelných doskách, či koncertoch sa prezentuje v odvážnych outfitoch s výrazným mejkapom. Vidieť ju bez nánosu líčidiel sa zrejme nepodarí hocikomu.

Pred pár dňami sa však Lucia pochválila celému svetu na Instagrame fotografiou, na ktorej je bez mejkapu a mnohým jej vzhľad vyrazil dych. Známa interpretka na nej vyzerá dobre a oveľa mladšie, aj keď pôsobí trošku bledo. Napriek tomu ju priaznivci ihneď pod fotkou zasypali slovami chváli.

„Si veľmi mladá a krásna,“ napísal jeden a ďalší pokračovali: „Vyzeráš fantasticky bez mejkapu,“ či „Strčíš do vrecka ktorúkoľvek dvadsiatku.“ Lucia na zábere pôsobí naozaj oveľa mladšie a jej skutočný vek by jej zrejme tipol iba málokto. Veď posúďte sami

 

Mám za sebou kostýmní zkoušku a už se nemůžu dočkat neděle. Hurá do O2 arény!

Fotka uverejnená používateľom Lucie Bílá (@luciebila),

 

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu