Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známy slovenský herec bez hanby priznáva: Čobejová ma chce pretiahnuť!

Lukáš Dóza. Zobraziť galériu (6)
Lukáš Dóza. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! Herec Lukáš Dóza (29), ktorý je divákom známy zo sitkomu Svet podľa Evelyn i ako partner herečky Dominiky Kavaschovej (27), sa včera bez hanby priznal, že ho chce pretiahnuť kolegyňa z brandže Michaela Čobejová (46).

Mladý herec Lukáš Dóza, ktorý si zahral v Búrlivom víne či v sitkome Svet podľa Evelyn, je už dlhé roky zadaný. Pár tvorí s krásnou herečkou Dominikou Kavaschovou, ktorá sa zviditeľnila hlavnou úlohou v seriáli Chlapi neplačú.

Napriek ich dlhodobému vzťahu, včera na sociálnej sieti bez hanby herec priznal, že ho chce dostať do postele vydatá kolegyňa Michaela Čobejová. Tí čo však Lukáša poznajú, vedia, že má nielen skvelý zmysel pre humor, ale aj to, že spolu s Michaelou hrá v divadelnej hre Kam chodí Oscar Wilde na večeru a že o sex nejde v reálnom živote, ale na javisku.

„Pripomínam, že zajtra ma bude chcieť Čobejová spolu so Števom Martinovičom a s Dankou Macko pretiahnuť,“ napísal Dóza na Instagrame a pridal nielen hastagy ako „divadlo, striptíz, sexi, slovenský model,“ ale aj svoju polonahú fotku, čím chcel takto prešpekulovane prilákať divákov na predstavenie. No čo, milé dámy, vidieť iba v uteráku fešného mladého herca, nie je na zahodenie, čo poviete?

Viac o téme: Lukáš Dóza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu